«Добре зроблений серіал Netflix». Видавничий директор Larian похвалив Dragon Age: The Veilguard і порівняв її з Baldur’s Gate 3

Майкл Даус, видавничий директор Larian Studios, висловився про Dragon Age: The Veilguard. Він похвалив гру і заявив, що це перший проєкт в серії «який дійсно знає, яким хоче бути».

Даус опублікував пост на власному акаунті в Х. Директор провів паралелі між Dragon Age: The Veilguard та Baldur’s Gate 3. Нову гру BioWare він назвав «добре зробленим, рухомим персонажами серіалом Netflix, який вартий перегляду». Тим часом проєкт Larian, за словами Дауса, це «важке шоу на дев’ять сезонів».

Читайте також

Керівник особливо похвалив бойову систему, назвавши її геніальною сумішшю Xenoblade та Hogwarts Legacy. Він радий, що може позитивно відгукнутися про гру, адже це свідчить, що BioWare, «ймовірно, залишиться на плаву в ці непевні (через ідіотську корпоративну жадібність) часи».

Даус також заявив, що завжди залишатиметься фанатом Dragon Age: Origins. І хоча The Veilguard відрізняється від неї, нова частина знайшла власний шлях, не змішавши всі компоненту в кучу.

«Я не буду заглиблюватися в деталі, бо я не критик і не хочу впливати на чиєсь рішення, купувати чи ні. Я залишу це професіоналам. Я просто людина, яка займається розробкою, щаслива грати в нову DA і щаслива, що команда — нібито — отримає можливість творити далі», — підсумував Даус.

Тим часом критики теж оцінили Dragon Age: The Veilguard. На Opencritic гра має 82 бали після 55 рецензій. Деякі журналісти виставили максимальні оцінки, тоді як інші 5-6 з 10.

А ви чекаєте на нову Dragon Age? Чи плануєте купувати проєкт на релізі, щоб підтримати BioWare? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

До першої частини всеодно не дотягує і хто такий видавничий директор, це щось з відделу реалізації-маркетингу, тобто саму БГ3 він не створював але так фахівець гарний — прорекламував БГ3 ще раз разом з новим продуктом від конкурентів =)

ого, я тільки зараз дізнався що вже є геймплейні відео, ну виглядає дуже дешево, якась АА-гра, але в цілому цікаво, якщо вона притримується лора з першої частини, я б з задоволеням пограв)

судьба у игры будет крайне тяжелая из-за этого потока оценок 10/10 от обозревателей с трибинарной половой ориентацией
не говоря уже о том, что сама по себе игра звезд с неба не хватает

Я чекаю, коли зможу спробувати, огляди все ж дуже полярні. Але щось мені підказує, що я швидше розчаруюся, ніж отримаю гарні емоції.

Підписатись на коментарі