«Це урок для всіх». Гравці критикують Kingdom Come: Deliverance II й скасовують передзамовлення через Denuvo
Kingdom Come: Deliverance II потрапила під критику від частини користувачів. Деяким гравцям не сподобалося рішення Warhorse Studios і Plaion додати в проєкт Denuvo. Окремі покупці вже пообіцяли скасувати попередні замовлення.
На форумі Reddit користувач під псевдонімом Kurenai11 опублікував скриншот листа від служби підтримки видавця. Представник Plaion повідомив, що у Kingdom Come: Deliverance II інтегрують Denuvo, і гра не буде представлена в GOG на релізі. Другий пункт витікає з першого, тому що в магазині CD PROJEKT RED всі проєкти продаються без DRM-захисту.
Після публікації на Reddit та в X з’явилося багато критичних коментарів. Деякі користувачі виразили стримане невдоволення таким рішенням, інші ж — скасували передзамовлення або відмовилися від купівлі. Ось декілька повідомлень від гравців:
- «Втратили покупця тут. Ігри з Denuvo для мене — величезне „ні“. Вбиває продуктивність. Я не буду сприяти падінню ігрової індустрії своїми грошима. Можливо, я розгляну цю гру, коли вони приберуть це ла*но», — Loeb123.
- «Схоже, я куплю це через рік, коли Denuvo видалять, а гра буде на розпродажі», — BananaDilemma.
- «Це урок для всіх. Ніколи не робіть передзамовлення!», — AI_EmeraldApple.
Видавець та розробники поки ніяк не відреагували на критику. При цьому перша частина на релізі не включала Denuvo і доступна в сервісі GOG.
25 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів