Робив гру майже 3 роки. Потрібні відгуки спільноти
Усім привіт! Давайте почнемо з початку, і я вам все розповім. На даний момент мені 18 років, але розробкою відеоігор я цікавився ще з дитинства. Приблизно в
Впродовж багатьох років я розробляв ігри, і щороку вмів робити краще й краще. І ось, коли мені було майже 16 років, 11 лютого 2022 року, я почав розробку цієї гри, про яку вам зараз розкажу. Я вже плюс-мінус сам умів усе робити, і вирішив створити сюжетну гру.
Коли ви побачите гру, вам, напевно, здасться, що там нема чого робити три роки, але в мене кілька разів було вигорання, коли я довго не хотів нічого робити, а іноді просто не було часу. Але, попри все, я намагався завершити гру. Я вклав у неї серце, намагався зробити якнайкраще. Гроші мене не цікавили, я просто хотів, щоб про мою гру дізналися.
Тепер про гру
Я розповів свою історію, а тепер розкажу про свою гру. Це 2D-гра про те, як настав зомбі-апокаліпсис, і вам потрібно вижити. Але це не основне, що є в сюжеті. Там є й інші елементи, наприклад загадкові пов’язки на руки, які вам дадуть на початку гри. Але для чого вони, ви дізнаєтеся тільки наприкінці. Також у грі є різні модифікації, місцевості та інші ігрові режими. Гра доступна на Android (безплатно) і Windows (платно).
Я зробив усе, що міг, щоб гра вийшла хорошою, але коли завершив її, з’явилася велика проблема — у мене немає грошей. Так, у мене взагалі немає грошей для розповсюдження гри... Тому я щиро прошу саме вас:
Зіграйте й оцініть, а якщо сподобається, порекомендуйте знайомим та друзям. Якщо хтось хоче, можете, наприклад, поширювати гру в соціальних мережах. Всім дуже вдячний! Я відкритий до всіх і готовий робити гру кращою.
Посилання на гру: past-way.neirlast.com/ua
Зв’язок зі мною: ua.neirlast.com/support-service
33 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів