Вартує 2199 гривень? Раннє порівняння показало, що Red Dead Redemption на ПК виглядає краще, ніж на PS5

Rockstar Games і Take-Two Interactive готуються випустити на ПК першу частину Red Dead Redemption. Тим часом в мережі вже з’явилося порівняння гри на персональних комп’ютерах та PS5. Завдяки цьому стало відомо, що розробники точково покращили новий порт.

Ролик, в якому зіставляються кадри двох версій, випустив автор YouTube-каналу Cycu1. Блогер використав фрагменти з нещодавнього трейлеру RDR для ПК і підібрав аналогічні відрізки на PS5.

На відео одразу помітно, що на персональних комп’ютерах покращили корекцію кольору. Освітлення теж підтягнули, зробивши його насиченішим. А тіні завдяки оновленню стали більш реалістичними. При цьому анімації та текстури не чіпали.

Читайте також

Схоже, що ПК-версія Red Dead Redemption не буде звичайним портом з PS4. В гру справді додали декілька графічних нововведень, хоча на сторінці в Steam про це не йдеться.

Однак лишається відкритим питання, чи вартують ці покращення для гри 14-річної давнини 2199 гривень, бо саме така ціна стоїть в Steam. Чи може Rockstar повинна була підготувати повноцінний ремастер? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

І що тепер? Заради одного тайтла пЄкА збирати, якщо хтось на консолі? Може треба просто відійти далі? 😂

Я не консольщик якщо що. Не розумію про що взагалі цей пост і яке відношення хочаб до його заголовку має цей коментар?

То взагалі-то сарказм був.

Ну, вона є, так. А тут на пЄкА воно «краще виглядає». У тому був і поінт коменту.

Я не вникав, а що не було на РС

Я заплутався з їх логікою версій

Дочекайтеся знижки а як велика ломка візьміть з торренту. Неадекватний видавець викинув порт з консолі за неадекватну ціну. В Китаї наприклад коштує щось менше 1500 грн. Хто чекав 14 років той я думаю спроможний дочекатися знижки. Але халтура де навіть рескін текстур не провели рівня 2010 року явно не коштує такі гроші.

мы видели как они умеют «улучшать» текстуры в случае ремастера GTA III

Ой, не треба про болюче. Хоча там порт віддали ж на аутсорс, але питання до контролю якості великі.

Був би повноцінний ремастер за таку ціну — задумався би про покупку. А так ні, дорого за підкручене освітлення у кадрі.

Вартує не вартує це вирішують видавці. А то предʼявляти претензії у стилі «че так дорого?» це тупо
Чи захоче хтось це за таку суму покажуть продажі. Я наприклад не захочу. Але хтось може захотіти і віддасть таку суму. Покращення реально косметичні і фанатів такого не думаю що прям багато, тому і попит буде не великий. Може звідси і така ціна

Завжди дивувався спробам компенсувати теоретично низький попит високою ціною, я дуже сумніваюся, що це працює))

думаю, что это неплохо работает в случае однгозначно нишевых продуктов

Підписатись на коментарі