Експродюсер BioWare прогнозує, що Dragon Age: The Veilguard отримає оцінку 88 балів зі 100. Погоджуєтеся з ним?

Марк Дарра обіймав посаду виконавчого продюсера у BioWare протягом понад 20 років. Він покинув студію у 2021 році, хоча й повернувся після цього як позаштатний консультант. Нещодавно фахівець спрогнозував, яку оцінку отримає наступний великий реліз компанії — Dragon Age: The Veilguard.

На Reddit користувач під псевдонімом Srefanius опублікував скриншот з коментарем Дарри на власному YouTube-каналі. Експродюсер спілкувався з глядачами, і в нього запитали, скільки балів отримає нова гра BioWare.

Фахівець написав, що очікує побачити 88 балів на Metacritic. При цьому Дарра припускає різницю в п’ять балів зі своїм прогнозом в будь-яку зі сторін, тобто діапазон складає від 83 до 93 балів.

Варто відзначити, що Dragon Age: The Veilguard анонсували ще у 2019 році. Експродюсер встиг попрацювати над проєктом не лише як позаштатний консультант. І він прекрасно знає, як побудовані процеси в BioWare, про що постійно розповідає у власних роликах.

Дарра дав сміливий прогноз, враховуючи, що перші погляди на гру були суперечливими. Чи погоджуєтеся ви з ним спільното? Сподіваєтеся, що The Veilguard стане гідним продовженням серії, чи навпаки не вірите у проєкт? Розповідайте в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Бойовика в грі деградувала з кожною новою версією. Якщо сюжет перших двох був непогано зав’язаний то в третій наклали зверху на дві попередні.
Четверта — незрозумілий тизер показав недолугу графіку, яка ніяк не покращилась з третьої частини, каліцтво бійки, де про тактику взагалі забули але і вдалого пишь-пишь не додали. Тому все буде вирішувати сюжет і персонажі, або це крута кіношка або недолуга спроба заробити на франшизі
З огляду на андромеду очікую 10/100 і провал в продажі

Ну 30 из 100 может получит. Это от игроков. У критиков где-то 110 из 100.

Які там суперечливі погляди були? Борцуни за великі цицьки обурилися?

Бойовка цікава, якщо сюжет будет добрий — то ось і маємо вже 80+ від критиків

Ну як вам сказати — відсутність прямого контролю напарників, мені як фанату, це не подобається. Ось вам один з прикладів.

я попередні не грав. хто в жрпг грав — тому нормально)

Розумію, але це дивний орієнтир, бо класичні західні екшен-RPG якраз і відрізнялися контролем паті. Не тільки звісно, але це важливий елемент.

ну тут же очевидно шо більш екшн складова. як тут ще паті контролити встигати хочете — я хз. Тим більш коли можете через кільце обирати хто що кастує. Вважаю контролю більш ніж достатньо. Тут ближче до Дрегонз Догми буде як я зрозумів

Оце вікно буде супер незручним, я впевнений, бо це костиль замість активної паузи, якої не буде, а екшен він рватиме. Щодо Догми, тут згоден, але там якраз ставка на слешерність і безперервність, Пішаки там ледь не повністю самостійні.

Підписатись на коментарі