Перший трейлер Our Freedom — моєї гри про середньовіччя

Привіт! Мене звати Владислав, я розробник гри Our Freedom. Сьогодні я коротко розповім вам про що ця гра та покажу перший з трьох трейлерів!

Власне, ось і сам трейлер:

У грі Our Freedom ви граєте за хлопця, на долю якого випала задача відбудувати зруйноване поселення. Ви повинні побудувати виробничі лінії, забезпечити селян їжею та теплом, а також захистити їх від нападів! Ви будете тренувати своїх солдатів та вести їх у бій. Очолити загін і бути на першій лінії чи просто спостерігаючи з пагорба — вирішуєте ви.

Крім того, гра робить великий акцент не тільки на містобудівництві, а й на рольовій складовій. Торгуйте, крафтіть, обмінюйтеся, виконуйте квести та досліджуйте середньовічний світ!

Гра натхненна багатьма представниками купи різних жанрів: починаючи від Stardew Valley, закінчуючи нещодавнім хітом Manor Lords. В тому числі я черпав натхнення з Mount & Blade. Особливо це помітно саме зараз, адже я працюю над великою кількістю механік, що пов’язані з тактичними формуваннями військ, битвами та турнірами.

Пограти в демо версію Our Freedom можна буде вже 14го жовтня на Steam Next Fest! В демо ви зможете пройти пролог та частково зазирнути у відкритий світ.

Вихід в ранній доступ планується вже в січні наступного року!

Додати гру до свого списку бажань в Steam можна за цим посиланням.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Успіхів! Виглядає уже дуже цікаво і перспективно, враховуючи успіх Manor lords навіть в бетці то попит на такі проекти дуже навіть присутній

Дякую!)

Файнесенько! Пішло у вішліст

Окрема подяка за неймовірну музику та звук Владу Плотнікову!
www.youtube.com/...​/UCymkSlBSbFIbj8agHHmwpOg

Підписатись на коментарі