П’ятнадцять років тому в Україні вийшла S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Які спогади у вас пов’язані з грою?

У цей день, 2 жовтня, п’ятнадцять років тому вийшла S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. У 2009-му вона стала доступна на території України та інших пострадянських країн. А на початку 2010-го дісталася до США та Західної Європи.

«Поклик Прип’яті» стала прямим продовженням «Тіні Чорнобиля». В грі розповідається історія майора Олександра Дегтярьова, який відправився в Зону розслідувати таємниче падіння урядових гвинтокрилів. Проєкт має в Steam 22 460 відгуків, 95% з яких позитивні.

А ви проходили S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat? Які спогади у вас пов’язані з грою? Пишіть в коментарях, насолодимося ностальгією разом.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Так і не дійшов до кінця як позов Припяті, так і Чисті небеса. Жахливе глюкало, часті вильоти, помилки в скріптах на кожному кроці, . Нішмагла.

Така сама погана як і перша, як лагала на 8800GTX 15 років тому, так і досі лагає, але вже на 4090. Тільки тоді графіка була норм, а зараз це мильне місиво в перемішку з фототекстурами.

Для мене гра чудова але тч для мене краще
Я грав на телефоні в 10-20фпс але мене бісило освітлення тому я вирішив пограти на пк і мені вона сильно сподобалась

Спогади — це те, що в біса страшно було від крику довбаного кровососа) Але гра дуже затягувала. Ми з кентом паралельно грали, він у себе вдома, а я у себе, а потім зідзвонювалися і обговорювали в кого які труднощі були. Коли пройшов вже декілька разів Сталкера, знайшов мод на збройовий пак, потім знайшов українську локалізацію, потім мод Володар зони, де того всього можна було і на авто їздити. І здається, ще там була місія із БТРом

Ностальгія, ми теж з другом так робили, хоч Сталкер і не грали. Dead Space ганяли і розповідали, хто де цеглин наклав))

В мене ностальгія за цею грою, хоча я бігаю вже роки, але в цій грі я пробіг ще більше. Музика, кровосос, анекдоти біля вогнища, коли хлопці просто сидять, і не радіють і не сумують, вони просто сидять, і не знаю що краще потрабити в аномалію яка моментально вбє, або від пулі, але точно краще не потрапляти до рук контролера. А полтергейст про якого ходять легенди, і багато хто просто придумував про нього байки. Ех, надіюся я зустріну з цього всього щось в Сталкері 2.

ох, я пам’ятаю, як ледь не посивіла за монітором, коли вперше натрапила на контролера)))

А коли кровосос напав шукав свою душу всім селом. Вже купив повний коплект сталкера 2, надіюся він все таки вийде 11 листопада, бо я вже скоро посивію так.

Обіцяли 20 років тому сталкер 2 де можна на машинках їздити

Фаркрсй зробив
Яйця посиаіли
А машинок нема

На машинах їздити вони обіцяли ще і для найпершого сталкера. І те що кулі будуть залишати справжні дірки в тонких матеріалах(дошки, дорожні знаки, металеві листи, тощо) і навіть було відео підтвердження цього. І в цьому відосі було як вони з пістолета розбирали шафу на дрібні деталі, як смачно відвалювалися дверцята і шматки дошок.

був мод в тінях чорнобилях де можна було їздити на машинах

В цей день, пам’ятаю, був «Сталкер-фест», який приурочили до виходу S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Я там був і все бачив наживо. Також пам’ятаю, як грав у цю частину, і гра вилітала декілька разів, але це був би не S.T.A.L.K.E.R., якби все працювало ідеально.-))

Це той сталкер-фест, що був першим і останнім і на Хрещатику? Здається його ще називали «Першим всесвітнім сталкер фестом». Я там теж був. Моя одногрупниця виступала зі своїм гуртом на сцені. То був наче той гурт, що написали головну тему для гри (але її тоді ще не було в складі гурту).
І мабуть це був перший випадок в історії Майдану Незалежності, коли там грали настільки важку музику. Вона там знатно так гроулила :). Народ навколо фукав, а ми з друзями раділи і сміялися.

Так, той самий Сталкер-фест! Було дійсно прикольно і атмосферно, а музика була різноманітною. Якщо не помиляюсь, там виступали «Скрябін» , гурт «ВВ» та ін. Чудова подія, яка додала ще більше атмосфери до виходу гри!

Підписатись на коментарі