Програміст рушія No Man’s Sky вважає, що PlayStation 5 Pro «абсолютно неймовірна»
Мартін Гріффітс працює у студії Hello Games як Engine Programmer на проєкті No Man’s Sky. Нещодавно він поділився думками про PS5 Pro. Програміст вважає консоль «абсолютно неймовірною», з огляду на власний досвід з усіма попередніми ітераціями PlayStation.
Гріффітс опублікував пост зі своїми думками в X. До публікації він прикріпив посилання на зображення з No Man’s Sky, запущеної на PS5 Pro.
«Цей гарно поставлений скриншот — чесний підсумок того, що я відчуваю сьогодні ввечері. Багато хто з вас помітив, що No Man’s Sky тепер позначена в магазині PlayStation як розширена версія для PS5 Pro. Єдине, що я хочу сказати, як програміст рушія, який пройшов через усі ітерації PS, починаючи з PS1, це те, що ця консоль абсолютно неймовірна», — написав Гріффітс.
Далі він розповів, як стояв в черзі заради придбання PlayStation 5 Pro. А ще порефлексував на тему своєї роботи над версією No Man’s Sky для нової консолі.
«Я ніколи не втрачав того дитячого захоплення, яке відчуваю, коли кодую на новому девкіті, або того ж захоплення, коли справжня консоль з’являється вдома, і ти вперше запускаєш гру, над якою працював. Блискуче спокійне зображення, на яке я посилаюся, чудово підсумовує етап запуску для всіх у Hello, хто наполегливо працював, щоб досягти цього моменту — ми можемо знову спокійно дихати й пишатися тим, що наша крихітна команда є частиною цього», — підсумував Гріффітс.
Нагадаємо, реакція користувачів на анонс PS5 Pro була неоднозначною. Багато хто критикував Sony за вартість консолі та відсутність нових ігор, створених для неї.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів