Програміст рушія No Man’s Sky вважає, що PlayStation 5 Pro «абсолютно неймовірна»

Мартін Гріффітс працює у студії Hello Games як Engine Programmer на проєкті No Man’s Sky. Нещодавно він поділився думками про PS5 Pro. Програміст вважає консоль «абсолютно неймовірною», з огляду на власний досвід з усіма попередніми ітераціями PlayStation.

Гріффітс опублікував пост зі своїми думками в X. До публікації він прикріпив посилання на зображення з No Man’s Sky, запущеної на PS5 Pro.

«Цей гарно поставлений скриншот — чесний підсумок того, що я відчуваю сьогодні ввечері. Багато хто з вас помітив, що No Man’s Sky тепер позначена в магазині PlayStation як розширена версія для PS5 Pro. Єдине, що я хочу сказати, як програміст рушія, який пройшов через усі ітерації PS, починаючи з PS1, це те, що ця консоль абсолютно неймовірна», — написав Гріффітс.

Далі він розповів, як стояв в черзі заради придбання PlayStation 5 Pro. А ще порефлексував на тему своєї роботи над версією No Man’s Sky для нової консолі.

«Я ніколи не втрачав того дитячого захоплення, яке відчуваю, коли кодую на новому девкіті, або того ж захоплення, коли справжня консоль з’являється вдома, і ти вперше запускаєш гру, над якою працював. Блискуче спокійне зображення, на яке я посилаюся, чудово підсумовує етап запуску для всіх у Hello, хто наполегливо працював, щоб досягти цього моменту — ми можемо знову спокійно дихати й пишатися тим, що наша крихітна команда є частиною цього», — підсумував Гріффітс.

Нагадаємо, реакція користувачів на анонс PS5 Pro була неоднозначною. Багато хто критикував Sony за вартість консолі та відсутність нових ігор, створених для неї.

Спільното, чи розділяєте ви захоплення програміста рушія як розробники? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
До публікації він прикріпив посилання на зображення з No Man’s Sky, запущеної на PS5 Pro.

Ага, на PS5 Pro

Lewozz @Lewozz
Thank you for sharing 👍
Although this was taken on an Xbox!

Підписатись на коментарі