«Просто катастрофа». Редактор Bloomberg описав «безлад», який відбувається в ігровому підрозділі Microsoft:

Ведення бізнесу в Xbox, ігровому підрозділі Microsoft, нагадує безлад. Керівництво компанії щомісяця змінює свою думку. І видається, що у менеджменту немає сталого плану розвитку.

Про це розповів редактор Bloomberg та відомий галузевий інсайдер Джейсон Шраєр. Він став гостем подкасту Spawn Wave, в якому взяли участь шестеро осіб.

Ближче до кінця випуску почалося обговорення участі Xbox в Tokyo Game Show. Інші люди на подкасті назвали його важливим, хоч ніяких гучних заяв «зелені» не зробили. А Шраєр почав ділитися думками про положення справ в Xbox.

«У них там просто катастрофа, це дуже сумно», — заявив інсайдер.

Його висловлювання можна почути на позначці 1 година 42 хвилини. Далі Шраєр розповів, який хаос відбувається в компанії.

«У Xbox зараз такий безлад, що мені здається, ніби їхні плани змінюються щороку. Зараз вони знову і знову натякають на випуск портативного пристрою, але хто знає? Рік тому вони казали, що ndiana Jones ніколи не вийде на PlayStation, тож вони змінюють свою думку щомісяця», — додав інсайдер.

Нагадаємо, в травні Microsoft закрила чотири ігрові студії, включно з відомими Arkane Austin і Tango Gameworks. Останню згодом викупила Krafton разом з правами на Hi-Fi Rush. А після придбання Activision Blizzard керівництво Xbox звільнило понад дві тисячі осіб.

Як гадаєте, чи справді у Xbox немає стратегії розвитку? Чи можливо, що в найближчому майбутньому ми побачимо, як Філа Спенсера звільнять з поста керівника? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як жеж мене мінусили і поносили всюди, коли я в день анонса купівлі казав «Компанія, яка публічно просрала lionhead і ще купу студій і проектів, і ледь випустила свій флагман halo infinite, вона не анонсує завтра варкрафт 4»

через год-два с Фила спросят за результаты по итогам всех этих больших приобретений
и, боюсь, что ничего внятного в свое оправдание он продемонстрировать не сможет

Згоден. Як на мене, Філ з кріслом голови може прощатися. Надто нерівна та імпульсивна його політика, немає послідовності взагалі.

В мене, як користувача, таке ж відчуття. Їх попередня тактика не дала опікуваних результатів і вони хапаються за що попало

Підписатись на коментарі