Sony по-тихому підняла вартість Horizon Zero Dawn перед виходом ремастера. В Україні гра теж подорожчала

Sony та Guerrilla Games без будь-яких офіційних оголошень підняли вартість Horizon Zero Dawn. Це трапилося за місяць до виходу оновленої версії гри.

Першим на це звернув увагу користувач Х під псевдонімом GamePittReviews. Він продемонстрував зміну вартості у своєму пості.

«О, PlayStation... Мені подобається ваша платформа, але чому ви повинні протиставляти хороші речі дійсно поганим?

Вони таємно підняли ціну на Horizon Zero Dawn для PS4 з £15.99 до £34.99 — щоб ви не встигли придбати версію для PS5 за £25.99, як тільки відбудеться оновлення», — написав GamePittReviews.

Horizon Zero Dawn Remastered продається за ціною $49,99 в США. Однак власникам оригінальної версії дозволяється оновитися до ремастера за $9,99. Тобто можна було отримати проєкт набагато дешевше, попередньо придбавши Horizon Zero Dawn за $15,99. А потім лишалося тільки докупити оновлення.

В Україні подорожчання теж відбулося. Раніше Horizon Zero Dawn в PS Store вартувала 649 гривень, а тепер — 1199 гривень. Sony поки ніяк не прокоментувала зміну ціни.

Як би ви оцінили такі дії компанії? Чи плануєте ви придбати ремастер за вищу ціну? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Декілька років тому відкрив для себе Steam. І побачив що там за цілком адекватні гроші (100 гривень) на розпродажу можна придбати чудові ігри. Типу усі версії Heroes, Jedy Knight, С&C, Newerwinter Nights. Так — цим іграм 5-10 років, але серед нових ще таких пошукати!
Я не бачу сенсу віддати навіть 1000 гривень за якусь модну гру тільки тому що там красива графіка. І ще гальмування і баги (бо нова). І геймплею там годин на 100 максимум — решта докупай DLC.
Ось вам сучасний Cyberpunk, а 10+ років тому була Deus Ex. І ще треба подивитися де більше можливостей та більш цікавий геймплей.
Тому я накупив собі старих ігор по перше як вибачення що купував «піратки», а по-друге бо знаю що у них можна грати навіть без інтернету, на будь-якому ноуті (десь у відпустці) і це буде так само цікаве.
А нові ігри хай почекають рочків 5: коли їх вже можна буде купити на розпродажу разом з усіма DLC.

та більш цікавий геймплей.

Очевидно що в Кіберпанку.

Чим те що ви розповідаєте відрізняється від ps-stor, там за 100грн той же deus-ex. А натягувати свої вподобання на всіх, таке собі. Також варто враховувати як продаються графонисті ігри, тому такі як ви явно в меншості, і подібні видання ігор просто не для вас.

а вы думаете Concord из чьего кармана оплачивается? )

Підписатись на коментарі