«10 ігор вибули, 1 прибула». Користувачі Game Pass погрожують скасувати підписку

Передплатники Game Pass почали активно критикувати Microsoft за розвиток сервісу. Вони дуже незадоволені вересневим поповненням бібліотеки доступних ігор. А деякі навіть погрожують скасувати підписку.

На офіційному акаунті Game Pass на Reddit опублікували перелік проєктів на другу половину місяця. Сюди входять Ara: History Untold, Frostpunk 2 та Wargroove 2. Перші дві з’являться на ПК, і лише остання буде доступна на консолях.

У вересні в Game Pass також додали Star Trucker, Riders Republic і Train Sim World 5. Проте з новинок була тільки Age of Mythology: Retold. При цьому з каталогу вже видалили Payday 3 та Slime Rancher 2, а до кінця місяця недоступними стануть Gotham Knights, The Walking Dead, Valheim і Warhammer 40,000: Darktide.

Співвідношення доданих та видалених ігор не влаштовує підписників. Багато з них незадоволені, що після покупки Activision Blizzard проєкти видавництва лиш в маленьких порціях додають в Game Pass. Під постом на Reddit назбиралося понад три сотні розлючених коментарів.

«Що за чортівня, ми втратили Darktide, Ace Attorney Trilogy, Gotham Knights, Valheim і отримали оце?», — написав Professional_Mode440.

«Цього місяця на TGS мають з’явитися якісь сюрпризи. Підвищення цін, видалення Day One, а потім додавання однієї нової консольної гри в цю хвилю — це просто божевілля. Звичайно, Xbox повинні розуміти, наскільки погано це виглядає для їхнього сервісу», — заявив Plutuserix.

«10 ігор вибули, 1 прибула на консолі. І вони хочуть, щоб їхні консольні гравці платили за це преміальне л*йно?» — додав noahhisacoolname.

Microsoft поки не відреагувала на цю ситуацію. Проте вже в жовтні компанія додасть до Game Pass Call of Duty: Black Ops 6, а в листопаді — S.T.A.L.K.E.R. 2.

А ви передплачуєте Game Pass? Чи задоволені іграми, які з’являються в сервісі? Що б ви хотіли змінити в розвитку підписки? Діліться в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

так вообще не понятно, какое будущее ждет игровое подразделение Microsoft

Підкажіть, а в Україні на пк Гейм пасс доступний? Сталкер 2 там буде?

так, доступний
щодо сталкеру — не думаю шо вони б продавали його зараз, аби він був в підписці — це було б дуже дивно

Сталкер в підписці висить з моменту анонсу і кнопкою «попереднє зкачування» не знаю чи він на пека.

Так, буде гра в Game Pass — як на консолях, так і на ПК.

понад три сотні розлючених коментарів

Це майже вся планета

Так є пасс дуже давно, навіть коли консолі не було і грав через хмару, нажаль бокс йде кудись не туди, всюди закрутили гайки а укр стор не роблять, ну будуть в них ще менші продажі консолей та ігр цілому, метрики підуть вниз. Маю більше 500 куплених ігр в бібліотеці, але повернувся на пк і стім де я можу просто далі купувати і грати в ігри по хорошій ціні.

Я б хотів бачити якийсь Game pass indie де можна було б ознайомитись з безліччю проєктів які не влили кучу грошей у маркетинг

У Humble Bundle є такий каталог, але він не дуже великий, зате всі ігри можна зберігати безпосередньо на ПК без лишніх лаунчерів

наче десь бачив, що Darktide лишать. але можу помилятись

Підписатись на коментарі