Як і Helldivers 2. God of War Ragnarök закидали негативними відгуками в Steam через вимогу Sony

God of War Ragnarök вийшла в Steam 19 вересня і на поточний момент має рейтинг 69% в Steam. Гру закидали негативними відгуками через вимогу Sony, яку вона впровадила для всіх своїх проєктів на ПК.

Йдеться про необхідність прив’язати обліковий запис в PlayStation Network до свого Steam. Людям не подобається, що таку умову впровадили для однокористувацької гри.

Частина відгуків пов’язана з процесом реєстрації в PSN. В деяких країнах для цього треба надавати номер телефону для підтвердження віку або ID-картку.

«Я розумію, чому люди засмучені через прив’язку акаунта PlayStation. Це відстій, коли розробники впихають онлайн-функції в однокористувацьку гру», — написав один з користувачів.

«Той факт, що ця гра, сюжетна гра, змушує вас входити в мережу, яка відома своїми витоками даних, є абсолютно смішним», — додав інший гравець.

«Якби не той факт, що я обожнюю першу гру і хотів пограти в цю з моменту її виходу на PlayStation, я б взагалі не купив цю гру. Вкрай підла поведінка з боку Sony», — заявив третій гравець.

Інші негативні відгуки про God of War Ragnarök в Steam пов’язані з технічним станом проєкту. Користувачі жаліються на постійні збої в роботі, візуальні та звукові баги, проблеми із запуском та дуже низку кадрову частоту.

Нагадаємо, що раніше Sony спробувала ввести необхідність прив’язувати акаунт PSN в Helldivers 2. Через це гра потрапила в гучний скандал, а її рейтинг в Steam дуже швидко обвалили. Тоді Sony скасувала своє рішення, але вже в наступних ПК-версіях своїх проєктів компанія ввела цю вимогу.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Sony сделала правильные выводы по итогам истории с Helldivers )

• коли соні забили на 1440р й «забули» оптимізувати під найпопулярнішу роздільну здатність на ПК, так шо шрифти нечитабельні й треба включати суперсемплінг
  • коли забули оптимізувати керування (відхиліть калвішу Е на максимум шо б перейти на галоп )
  • коли втулили нафіг нікому не потрібний PSN на ПК, й ще по дрібницях не хочу тут все згадувати, навіть банальні креші

але звісно винуваті хейтерочки в стімі, а не соні

Підписатись на коментарі