Допоможіть вирішити проблему з підпискою на PS5

У 2023-му купили PS5, зробив на ньому український аккаунт, та одразу купив підписку PS+ на цей же український аккаунт, будучи при цьому закордоном. Рік пропрацювало нормально, закінчилось. Захотіли продовжити. Ага... фіг. Не можна проплатити аккаунт за кордоном.

Якимось ХЗ яким шляхом, знайшов телефон на сайті підтримки щоб дозвонитися до людини. І тільки таким чином вияснив, що: треба, щоб консоль була фізично в Україні. Тоді запрацює.

Малі замучили цим питанням, вчора сів зробив місцевий аккаунт, порівняв ціни на річну Deluxe підписку і виявилось, що ціна під моїм першим Українським аккаунтом у 3 рази дешевше. Придбання підписки під місцевим аккаунтом поки відклав. Дякую, як то кажуть: «Я таким кремом не мажусь».

Тепер що є:

• Є доступ до компʼютера (Windows10), який знаходиться в Україні і підключений до українського провайдеру.
  • Походив по мережевим налаштуванням PS5, бачу що можна прописати DHCP, DNS та Proxy.

Чи можна якимось чином встановити на цей компʼютер якийсь софт, а потім прописати все що треба, щоб PS5 опинилася в Україні?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як я вирішив цю проблему у себе. Скачуєш VPN та підключаєшся до укр сервера (вони платні, але у кожного впн є безкоштовний пробний період на декілька днів) потім роздаєш точку доступу із телефона (важливо розкинути точку із укр оператора) підключаємо PS до мережі та купляємо підписку. Готово🥳

Як я вирішив цю проблему у себе. Скачуєш VPN та підключаєшся до укр сервера (вони платні, але у кожного впн є безкоштовний пробний період на декілька днів) потім роздаєш точку доступу із телефона (важливо розкинути точку із укр оператора) підключаємо PS до мережі та купляємо підписку. Готово🥳

Відпишусь як вирішив проблему. Йдемо сюди: spys.one/proxys/UA беремо тут http(s) proxy сервер та тестуємо його спершу в FireFox. Якщо процює, то створюємо на PS5 ще один мережевий профіль і прописуемо proxy там.
Конектимось через цей профіль, заходимо в магазин (з PS5) і подовжуємо прописку.
Все. Далі цей профіль видаляємо, він більше не портрібний.

Це працює, можу підтвердити. Але я на цьому сайті працюючого proxy не знайшов, тому купив собі за 72 грн на тиждень український proxy тут stableproxy.com. Потім після покупки вибрав там вхід через ip і додав свій ip у вайтлист (щоб без логіну і паролю на PS 5 можна було налаштувати proxy). Одразу все спрацювало, купив собі підписку з першої спроби.

Як варіант — купити картку з кодом на активацію підписки. Треба почитати чи є там умови регіональні, але це вже ваша задача, я лише ідею даю.

І терпіти нові від ПК.
Класік

Я перепрошую, а Вам скільки років? 29-30?

Якщо є український мобільний номер з інтернетом, роздайте вайфай і приєднайте пс5 до вайфаю який роздає такий телефон. Купіть підписку на 12 місяців

Під шумок питання — може хтось знає як з України проплатити і користуватися американськими стрімінговими сервісами? Типу HBO Max, Youtube TV і т.д. VPN косо-криво дає доступ, але для підписки треба американська карта

угу, я вот недавно из-за границы безуспешно пытался создать украинский PSN аккаунт на ПК
«неизвестная ошибка» и вообще никаких следов, как связаться с поддержкой

Створити можна лише через українську мережу + через плейстейшен

мало, мало новый GoW минусуют в стиме

А чому не можна просто купити підписку через ПК в Україні? Підписка ж буде в аккаунті, а не в консолі. І все має норм працювати :)

Мені здається, теж має просто працювати. Або я щось не так зрозумів :))

Соні заблокувала створення і оплату аккаунтів через пк, тільки через плейстейшен

а, вже бачу нижче відповіли...

А хіба це не порушення правил Соні і можна зловити бан за таке?

Раджу апаратний спосіб, передати акк другу в Україні, щоб залогінився на свою пс5 і проплатив.

Спробуйте оплатити підписку не через консоль. Через PSapp додаток для телефону з VPN, або через сайт, використовуючи ПК в Україні. Підписка прив’язана до аккаунту а не до консолі і має бути без різниці де фізично знаходиться консоль.

Соні заблокувала для українських аккаунтів таку можливість і оплата підписки можлива лише через консоль

Vpn на рівні роутера

Ну так vpn. Якщо роутер не підтримує vpn можна підняти на компі і вказати його як гейтвей на ps

Підписатись на коментарі