Допоможіть привернути увагу Xbox, щоб отримати повноцінний український регіон

Друзі, настав час діяти і нагадати про себе!

Як ми знаємо, Xbox та Microsoft докладають зусиль для підтримки геймерів у всьому світі, але, на жаль, українські гравці все ще стикаються з серйозними труднощами через відсутність повноцінного українського регіону на платформах Xbox. Ми не можемо офіційно з консолі придбати ігри або підписки за гривні, більшість регіонів після оновлення політики тепер не приймають українські картки і це як мінімум, не кажучи вже про всі переваги офіційних партнерів-регіонів Xbox. Ми віримо, що наші голоси мають значення і можуть вплинути на майбутні рішення компаній.

Ми створили звернення до директорів Xbox та Microsoft із проханням звернути більше уваги на українську аудиторію, забезпечити повноцінний український регіон і покращити підтримку української мови в Xbox Store. Ця ініціатива стосується всіх нас, і разом ми можемо зробити значний крок вперед!

🔗 Підтримайте наше звернення, перейшовши за посиланням: ПОСИЛАННЯ НА ТРЕД У X(TWITTER)

Чим більше лайків, репостів і ваших згадок керівників Xbox, Microsoft і офіційних сторінок цих компаній буде, тим вірогідніше що нас побачать і можливо дадуть хоча б якийсь фідбек.

Українське Xbox-ком’юніті дякує кожному за підтримку!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось12
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Тобто навіщо, в тебе не працює логіка чи що? Як можна додуматись до такого питання 😏

Так це гарна ідея і має логіку враховуючи що на пк в України є регіон

А ще краще перевменувати російський в український

А навіщо той хбокс, ідіть на PS — там є український стор, та і ігри з xbox там теж є)

Навіщо мені твоя PS якщо мені більше подобається Xbox?

Не розумію що не приймають картки 🤔я успішно підключив Xbox game pass на PC і користуюся все ок 200 грн автоматично затягує і все ок

Тому що ти на ПК, на боксі там свої приколи.

Я розумію що було б дуже добре мати стор на консолі, але що заважає купувати в веб версії укр стора?

Бо це різні стори, з доступом до різної кількості ігор.

А що мається на увазі різні? Те що ігр меньше? Я купую в веб укр сторі за гривню, с укр карточки і потім спокійно качаю на консолі.

Бо так підтримується тільки незначна кількість ігор, умовно кажучи ті, що мають функцію Xbox play anywhere. А, до прикладу, з Hogwarts Legacy вже так не зробити, бо його немає в укрсторі, і Borderlands також здається, те що згадав.

Ти купуєш ігри на ПК, які вже по програмі доступні також і на консолі. Не всі ігри йдуть по цій програмі, відповідно не всі ігри йдуть в пк версію стора (бо xbox стор їм важливіше заповнювати, а на пк є стім). Ігри Майкрософта точно туди підуть, а от мультиплатформі то вже як уломають видавця, чи захоче окрім стіму ще й в цей стор на пк гру додавати

Було б добре, нарешті. Бо зараз турцію прикрили і можливість щось купити є тільки через Польщу...

Та купити можна через США , Корею і ще декілька країн. Але, все одно, вже потрібно їм щось по відношенню до нас робити.

Можливо не вбачають перспективи по прибуткам з регіону

Підписатись на коментарі