Керівник розвитку Battlefield вважає, що франшиза здатна перевершити Call of Duty за продажами
Вінс Зампелла відомий як творець Call of Duty, засновник студій Infinity Ward та Respawn Entertainment. Зараз він обіймає посаду голови розвитку Battlefield в Electronic Arts. За словами керівника, ця франшиза здатна перевершити CoD за обсягом продажів.
Зампелла дав інтерв’ю виданню IGN. Журналісти запитали про конкуренцію з Call of Duty, яка була особливо актуальною в часи третьої та четвертої частин Battlefield. Керівник заявив, що його поточна франшиза «абсолютно точно може» обійти CoD за показником продажів.
«Якщо ви подивитеся на кращі Battlefield, то побачите, що вони продаються краще за деякі Call of Duty і навпаки, туди-сюди. Тож я думаю, що це абсолютно точно можливо... Я маю на увазі, чи це те, до чого ми прагнемо? Хоч і не прямо, але завжди. Ми не прагнемо знищити Call of Duty. Ми робимо щось інше, і ми робимо щось в нашому стилі. Але так, така можливість, безумовно, є», — заявив Зампелла.
Далі розмова продовжилася про Battlefield 2042. Керівник заявив, що попередню частину не можна назвати «провальною грою». Проте йти її стопами розробники не бажають. За словами Зампелли, знадобилося дійсно багато часу, щоб адаптувати проєкт і внести необхідні зміни.
«Ми хочемо, щоб вона була гарною від початку», — додав керівник, маючи на увазі наступну частину Battlefield.
В інтерв’ю він повідомив трішки інформації про майбутню гру. Поки що безіменний шутер отримає сучасний антураж, класову систему та карти на 64 гравців. Тобто планується повноцінне повернення до класичних канонів серії.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів