У Microsoft Store відкрилися передзамовлення S.T.A.L.K.E.R. 2. А ви вже оформили?

На сторінці S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Microsoft Store з’явилася можливість передзамовити гру. Вартість базового видання складає $59,99 навіть для покупців з України.

Варто також відзначити, що GSC Game World відкрила передзамовлення і дорожчих версій. За Deluxe Edition доведеться заплатити $79,99, а за Ultimate Edition — $109,99.

На регіональній сторінці сервісу можна побачити ціни в гривнях. Стандартне видання коштує 1597,50 гривень, а два інші — 2147,50 та 2890 відповідно.

При цьому в Steam на S.T.A.L.K.E.R. 2 вказано менші ціни. Вартість складає 895, 1199 і 1599 гривень за кожне з трьох видань відповідно. А передзамовлення в магазині доступні вже давно.

За покупку до релізу GSC пропонує різноманітні бонуси. Сюди входять косметичні предмети, додаткові гітарні мелодії та розповіді, які можна почути під час посиденьок біля вогнища на стоянках сталкерів.

Відкриття передзамовлень у Microsoft Store також свідчить, що GSC впевнена у поточній даті релізу гри. Зараз вихід S.T.A.L.K.E.R. 2 назначено на 20 листопада 2024 року на ПК, Xbox Series X та Series S.

А ви вже встигли оформити передзамовлення S.T.A.L.K.E.R. 2? Чи плануєте це робити? Як взагалі ставитеся до купівлі перед релізом та ексклюзивних бонусів за це? Розповідайте в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Microsoft може йти до дупи поки не зробить український регіон. Куплю в стімі після виходу.

Зробив Ultimate предзамовлення ще 3 роки назад, досі чекаю😀

Передзамовив ultimate, але грати не планую, ніколи не любив шутери та опенворлди, а тут прям бінго. Але розвиток української ігроіндустрії підтримати треба

Ще того року купив у Steam, думав що у вересні 2023 спробую...

хм, я вже робив передзамовлення на козаків третіх і дочекався релізу з якого раптово викинули макось.

А нахуа мені мс? Купив сталкера-2 в Стімі ще рік тому :)

зі стіма ще може й на стім деці запуститься

Вже предзамовив Ультимейт видання, треба підтримати наших розробників.

Так, ультимейт версію. Там йде 2 майбутніх длс одразу, само собою їх я і так купував би. Не думаю що длс вони будуть віддавати за 400 грн.

ні, я взагалі її купляти та і грати в неї не планую

А ви вже оформили?

Знов пасивна агресія

Ні, я передзамовлень ніколи не роблю)

А на нашому пс5 про як ітиме?
Дослідіть, подумаємо

Передзамовлення це дурість і рак ігрової індустрії.

А що поганого у передзамовленнях?

Це заохочує випускати дефективні та/або незавершені продукти.

ну робиш в стімі рефанд)
в чому трабла?
на мою думку преордери це чисто маркетингова фіча

І навіщо мені це робити? Я завжди чекаю перших справжніх відгуків (дякую Соні /s) і тільки тоді купую. Преордери це дичина якась, розрахована на fomo у людей.

ну преордер це маркетингова фіча, а якщо не сподобається то робиш рефанд (1 день в стімі)

Преордери це дичина якась, розрахована на fomo у людей.

ну по суті так і є, але з преордерами ідуть бонуси + як людина в цьому топіку писала

ну і ще курс гривні постійно падає і тому іноді вигодніше передзамовити

+ в контексті цієї гри не думаю що це буде щось прям шлак шлак, та і коштує не дорого

передзамовлення це добре коли можна оформити рефанд, ну і ще курс гривні постійно падає і тому іноді вигодніше передзамовити

А ви вже встигли оформити передзамовлення S.T.A.L.K.E.R. 2?

Purchased: Dec 20, 2021 @ 1:14am
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — Ultimate Edition — 1 599₴

Ціни у Гривні доступні на локальному сайті Microsoft Store/Xbox — вони такі ж як на Steam ;)

Аж ніяк, там такі самі переведені з доларів.

Та ні, все ж менші. Перевірив та виправив, там все ж регіональні ціни. Завтра зроблю матеріал про те, чому є різниця, розробники пояснили.

Не знаю, різниця можливо і є, але наскільки суттєва? Я буквально зараз дивлюсь в стор, там за передзамовлення 1597 грн. Це базове видання по суті. В той час як в Steam 1599 за ультіматум версію. Яку на боксі треба брати за 2800 грн.
Так собі різниця.
± 200-300 грн в будь яку сторону не зіграють величезної ролі з такими розривами. Це і близько не як в Steam)

В Стімі скоро будуть такі ж ціни) Написали про це)

На PS5 знайшов тільки передзамовлення на фізичне видання

Ну то нехай самі таке і купують!...

оформив передзамовлення на фізичне видання, але вже не впевнений, що воно мені треба

головне задонатив розробникам а грати — нема часу на цю дурню ? розумію :)

та ні, за фізичне ж не платиш, поки не зʼявиться в магазині. але з моменту замовлення ціна змінилась з 10к до 20к і я хз, чи треба воно мені за таку ціну. це майже ціна xbox sx

то занадто за іграшку
я б купив єлектрогитару

Бо п’яти прошка буде без дисководу?)))

та в мене Series X, плойка ніколи не цікавила)

Підписатись на коментарі