Вітаємо PM Team Lead у Plarium Аліну Смокову з поверненням батька з російського полону

Привіт, спільното! Як ви вже знаєте, на вихідних відбувся обмін полоненими з росією — Україна повернула додому 103 воїни. Зокрема, 82 рядових та сержантів і 21 офіцера. Це захисники Київщини, Донеччини, Маріуполя та «Азовсталі», Луганщини, Запоріжжя, Харківщини. Серед цих героїв був і батько Аліни Смокової, Project Management Team Lead у Plarium, яка розповідала нам про полон та труднощі обміну у своєму інтерв’ю.

«Сьогодні повернули мого па, і я ніколи не була щасливіша. Потрібен був час, щоб про все це написати і запевнитися, що це не сон. Завтра зранку газую до нього, ми вже говорили телефоном і чути від нього „я трошки пізніше тебе наберу“ — це не просто щастя. Кидайте вітання, якщо що, все йому передам вже завтра. Чекаємо додому усіх героїв!», — написала Аліна на своїй сторінці у Facebook.

Редакція GameDev DOU щиро вітає Аліну та всіх, до кого повернулися рідні! Запрошуємо і вас, шановна спільнота, приєднуватися до привітань.

Разом з тим ще раз нагадуємо, що в російському полоні лишаються тисячі українців. Зокрема, за словами уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця, приблизно 28 тисяч громадян України перебувають в російських застінках.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Оце гарна новина!

От вам і Курська операція, хто б що не казав (та і в самого родич родичів там загинув, снайпер), навіть азовців витягають. Вітання Аліні та її батькові!

Підписатись на коментарі