Як можна моніторити розвиток української локалізації?
Усіх вітаю! Я створив нещодавно YouTube-канал, на якому розповідаю про ігри, що мають українську локалізацію, офіційну чи неофіційну та як її завантажити (посилання на канал спеціально не додаю, щоб не виглядало, ніби я намагаюся тут його впихнути).
Отже, до чого я тут. Однією з цілей каналу є сприяння поширенню української мови шляхом розповідей про український переклад. Цей канал я створюю у якості дипломної роботи, і мені потрібно записувати досягання всіх цілей. Тож мій викладач сказав мені звернутися сюди із питанням: чи можна якось промоніторити безпосередній вплив мого каналу на поширення українізаторів? Бо мені, особисто, спадає на думку хіба що дивитися на кількість завантажень того чи іншого українізатора до та після мого відео про нього (однак і це не сказати що показуватиме точний результат, адже не можна бути впевненим, що зростання кількості, якщо воно і буде, то пов’язане саме з моїм відео) або ж провести опитування аудиторії наприкінці диплому.
Розумію, що питання дурне, але можете підказати, чи є якісь варіанти? Якщо ж ні, то так і скажіть, буду вдячний за кожну відповідь.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів