Чи така погана Star Wars Outlaws. Огляд гри

Повне проходження сюжетної частини Star Wars Outlaws зайняло у мене 21 годину. Провівши у світі гри понад два десятки годин, можу зробити висновок, що це цікава пригода, варта своїх коштів та уваги гравців.

На Metacritic гра має 76 балів від критиків і ця цифра цілком відповідає дійсності. Гра не є революційною, не приносить у жанр нічого кардинально нового, але вперше дозволяє фанатам серії Star Wars вільно досліджувати далекі планети та галактики. Так, доступних для дослідження планет не багато — лише 5, але усі вони наповнені подіями і їх цікаво досліджувати.

Покинувши межі міста, де ми приземляємось своїм космічним кораблем, гравець може відправитись розглядати місцеві красоти, а їх у світі Star Wars Outlaws цілком достатньо.

Якщо ж звернути увагу на оцінку гри від гравців на тому ж Metacritic, то там — 5.5 балів. Це та ситуація, коли гравці самі не знали, чого хотіли + на фінальний вердикт вплинув той факт, що це гра від Ubisoft.

Так, останнім часом цей розробник/видавець випустив досить багато спірних та посередніх проєктів, але, повірте мені, що цього разу не усе так погано, як лементують «диванні аналітики», більшість із яких гру бачила хіба на YouTube.

Я проходив гру на PlayStation 5 і на цій платформі вона розкривається чи не найкраще. Світ гри дійсно красивий і приємних для ґеймерського ока ландшафтів та краєвидів у ній достатньо, тому будьте готові, що певну кількість часу (декілька годин — це точно) ви проведете просто розглядаючи горизонти.

Одна із головних думок, яка виникла в мене, споглядаючи фінальні титри, — це те, що, окрім візуальної привабливості та посереднього сюжету, розробники Star Wars Outlaws на релізі не обманули гравців.

Перед повноцінним виходом Ubisoft відкрито демонстрували декілька годин ігрового процесу, тому потенційний гравець міг детально оцінити, що чекатиме його в момент релізу. Важливо, що Outlaws не повторила долю Starfield, де Тод Говард майже до самого виходу гри розхвалював проєкт, але не відкривав, що чекатиме на гравців у момент запуску.

Якщо ви шукаєте непогану пригоду із відкритим світом на 20-30 годин, навіть якщо ви не є фанатом всесвіту Star Wars (як я), то Outlaws — це те, що вам потрібно. Вона може стати хорошим початком вашого занурення у цей космічний всесвіт.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Знов з імперських штурмовиків зробили посміховисько, котрих якась середньостатистична діваха вирубає з одного удара голими руками, і це в повних обладунках!

Я награв 30 годин і не згоден максимально) Ось простий приклад — все, чим спромоглися наповнити паркур, це мотузка для розкачування і вентилятори, які можуть здути. Це навіть не посередність, це просто креативна бідність, як для ААА-гри від великої студії. Це я вже мовчу про те, як колізії під час цього паркуру працюють.

Ще й ГГ стріляє в укриття перед собою, навіть якщо ульту задіяти. Це просто крінж, а не АААА гра.

AAAA — це трошки інша гра від Ubisoft, не плутайте 😄

Та я знаю про гру з корабликами, але й гляньте ціни на Outlaws..

Так кількість ашок напряму залежить від просраних бюджетів. От Halo від МС тягне на АААААААякАжпАрАшА

Підписатись на коментарі