«Ви були п’яні, коли придумували ці ціни?» Користувачі активно критикують вартість та анонс PS5 Pro
Вчора, 10 вересня, Sony представила PlayStation 5 Pro — найпотужнішу консоль на ринку. Проте реакція на анонс виявилася змішаною. Багато користувачів почали критикувати японську компанію з декількох причин.
Ми вивчили коментарі під постами Sony на офіційних сторінках в X, Facebook і основному обговоренні на Reddit. Критика стосується трьох аспектів. Перший і головний — це вартість. Користувачі вважають, що $700/800 євро занадто висока ціна для консолі.
Друга проблема, на думку коментаторів, стосується відсутності нових ігор саме для PS5 Pro. На презентації приставки показували лише проєкти, які вийшли раніше. А деякі з них з’явилися ще в епоху PlayStation 4.
Третя причина невдоволення — відсутність зовнішнього дисководу в комплекті. Sony пропонує придбати його окремо, як і підставку для вертикального положення.
Приклади коментарів з критикою
«Ви були п’яні, коли придумували ці ціни?», — Mattzel89.
«У мене є PS5, якщо я її продам, то отримаю десь 300 євро. Отже, я маю заплатити 500 євро, щоб отримати Pro, без нових ігор, з трохи більшою частотою кадрів, непотрібною „продуктивністю“ трасування променів і нічого більше», — JamieVanOliver.
«Дякую Sony за те, що змусили мене відповідально ставитися до своїх грошей», — GoodNightGehrman.
«$700, без дисководу, вертикальна підставка продається окремо. Треба якось відшкодувати бюджет Concord», — wevegotheadsonsticks.
49 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів