Знову збір розробнику Миколі Мигуну. Авто вийшло з ладу — потрібен ремонт!

Всіх вітаю, я Віталій Чиж, розробник з Харківщини.

Я знову до вас зі збором, і знову від колеги. Микола Мигун, якого ви знаєте, як розробника ігор, знову потребує допомоги ігрової спільноти. Мало того, що це іменитий розробник, так ще і дуже добрий вояка. І цей раз його збір — на ремонт автівки.

Цим збором я задовбу всіх і кожного, але його треба закрити, аби і далі звільняти терени Західної Слобожанщини.

Цього разу зламалось авто. І його треба залагодити. Збір відкритий відразу на банку Миколи.

Ремонт і ТО авто для ЗСУ

🎯 Ціль: 40 000 ₴

🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/9RMCkjtdcx

💳Номер картки банки
5375 4112 1514 5793

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Адміни так жартують ? У нас наче є Кременчуцький автомобільний завод, Луцький і Львівський , прифронтовий АвтоЗАЗ, там наче на потік поставлено виробництво військових автомобілей с залученням західних технологій і інвестицій.
Хто на другий рік війн поштучно автівки за збори купує ?

А хто сказав купувати? Там фолксваген, він поломаний. Його дешевше відремонтувати, аніж купити новий.

І ви не праві, бо Кременчуцький — розбитий, Луаз — не випускає нічого, окрім отой дебільної маленької машинки і автобусів, а Львівський так само не випускає позашляховиків.

Підписатись на коментарі