«Відомий міжнародний спортсмен і шанувальник гри». В Ubisoft пояснили, чому для рекламної акції Rainbow Six: Siege обрали російського тенісиста
В компанії Ubisoft пояснили, чому для рекламної акції шутера Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege обрали російського тенісиста Данила Медведєва. Нагадаємо, що 24 серпня на YouTube 25 вийшло рекламне відео зі спортсменом. При цьому Медведєв став офіційним амбасадором проєкту у вересні минулого року.
«Даніїл Медведєв — відомий міжнародний спортсмен, великий шанувальник Rainbow Six Siege з майже 3000 годинами в грі та діамантовим рейтингом. Як давній і досвідчений гравець, він надає команді розробників зворотній звʼязок про майбутні функції та допомагає просувати гру, щоб підвищити популярність Rainbow Six Siege у світі», — відповіли в Ubisoft на запит редакції GameDev DOU.
При цьому навесні 2023 року у тенісиста спитали про його позицію щодо війни в Україні.
«Говорячи про топ-гравців, звичайно, у нас є відповідальність, і залежить від того, як кожна людина, кожна окремо, буде з нею справлятися та дотримуватися. Я завжди говорив те саме: я за мир у всьому світі. І якщо чесно це все, що я можу сказати», — відповів тоді Медведєв.
На зауваження, що він вже багато місяців повторює одне й те саме, спортсмен додав.
«Я скажу, тому що я думаю, що у моїй відповіді є відповідь на це питання, що я за мир. Тому я повторю ту саму відповідь, тому що я думаю, що це відповідь на ваше запитання», — підкреслив Медведєв.
Нагадаємо, що на виставці gamescom 2024 Ubisoft анонсувала Heroes of Might and Magic: Olden Era — продовження культової серії покрокових стратегій. Однак за розробку гри відповідає студія, що складається з російських розробників.
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів