«Відомий міжнародний спортсмен і шанувальник гри». В Ubisoft пояснили, чому для рекламної акції Rainbow Six: Siege обрали російського тенісиста

В компанії Ubisoft пояснили, чому для рекламної акції шутера Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege обрали російського тенісиста Данила Медведєва. Нагадаємо, що 24 серпня на YouTube 25 вийшло рекламне відео зі спортсменом. При цьому Медведєв став офіційним амбасадором проєкту у вересні минулого року.

«Даніїл Медведєв — відомий міжнародний спортсмен, великий шанувальник Rainbow Six Siege з майже 3000 годинами в грі та діамантовим рейтингом. Як давній і досвідчений гравець, він надає команді розробників зворотній звʼязок про майбутні функції та допомагає просувати гру, щоб підвищити популярність Rainbow Six Siege у світі», — відповіли в Ubisoft на запит редакції GameDev DOU.

При цьому навесні 2023 року у тенісиста спитали про його позицію щодо війни в Україні.

«Говорячи про топ-гравців, звичайно, у нас є відповідальність, і залежить від того, як кожна людина, кожна окремо, буде з нею справлятися та дотримуватися. Я завжди говорив те саме: я за мир у всьому світі. І якщо чесно це все, що я можу сказати», — відповів тоді Медведєв.

На зауваження, що він вже багато місяців повторює одне й те саме, спортсмен додав.

«Я скажу, тому що я думаю, що у моїй відповіді є відповідь на це питання, що я за мир. Тому я повторю ту саму відповідь, тому що я думаю, що це відповідь на ваше запитання», — підкреслив Медведєв.

Нагадаємо, що на виставці gamescom 2024 Ubisoft анонсувала Heroes of Might and Magic: Olden Era — продовження культової серії покрокових стратегій. Однак за розробку гри відповідає студія, що складається з російських розробників.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Та ну годі. Насмішили
Теніс у світі не такий популярний спорт як там футбол або формула 1. це не спортивний симулятор щоб шанувальники розгледіли у ньому відомого в колах шанувальників тенісу спортсмена
Але на рашці трохи по іншому. Теніс один із не багатьох видів спорту куди рашку нажаль запрошують на більш менш престижні змагання. Тому там ці спортсмени відомі
Отже зрозуміло де саме Ubisoft піарять цю гру.

Теніс у світі не такий популярний спорт

Входить до топ-5 найпопулярніших видів спорту у світі. Футболу, він звісно, поступається (як і решта видів спорту), але Ф1 до тенісу, як до Києва рачки.

Ф1 популярніший за теніс

Хіба? Яка статистика?

Майже усі турніри з тенісу (див. ATP Tour) — там спортсмени особисто подають заявки на змагання. Там складна рейтингова система, щоб тримати рейтинг на рівні спортсмен повинен постійно грати та вигравати. Тому запрошувати не має сенсу — хочеш бути в топі — кожені 2-3 тижні їдеш до нової країни грати. Щодо Мєдвєдєва — то він наче мешкає (зареєстрований) в Монако. А так в росії міцна тенісна школа, з 90-х звичайно в топ-10 хтось є.

Клоуни, інших слів в мене немає

Підписатись на коментарі