Засновник студії, яка робила Metal: Hellsinger та Mirror’s Edge, пояснив, чому не варто купляти російську Warhammer 40000: Space Marine 2

Девід Гольдфарб, засновник студії The Outsiders, яка відома роботою над Payday 2, Mirror’s Edge та Metal: Hellsinger, застеріг гравців від придбання Warhammer 40000: Space Marine 2. Все через те, що її робили росіяни з Saber Interactive.

Гольдфарб в одному зі своїх твітів зазначив, що не може дочекатися Space Marine 2. Однак майже одразу додав, що забирає свої слова назад, оскільки гра, яку створили в росії це «ні».

«Це може бути гарна гра, вони можуть бути хорошими розробниками. Але я не куплю її», — додав він.

Читайте також:

На зауваження, що в усьому винен володимир путін і це все одно, що не купляться ігри з Німеччини через Адольфа Гітлера, Гольдфарб зазначив — це не одне й те саме, оскільки Гітлер не воював з його друзями. Також у реплаях хтось нагадав, що Heroes of Might and Magic: Olden Era теж розробляють вихідці з рф. Засновник The Outsiders відповів, що це «також ні», а ще нагадав про російську студію Owlcat.

«Це зводить мене з розуму, оскільки Pathfinder справді дуже гарна гра», — пояснив він.

Ми своєю чергою теж застерігаємо фанатів Warhammer 40000 не купляти Space Marine 2. Не підтримуйте, будь ласка, ігрову індустрію ворога.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цей мужик є більш рішучім ніж більшість українцям і саме з таких людей як Девід ми повинні брати приклад.

Спасибо что напомнили. Судя по обзорам игра вышла крутая, надо брать.

А я принципово скачаю зламану з торенту!!! Нехай москаль заплатить за задоволення моїм дітям!!!

ваху люблю, купувати не буду.

але такий підхід не буде працювати зі всім бо русаки дуже глибоко замішані у геймдеві. Вони буквально всюди від девелопменту, до дизайну, фінансування і спонсорства.

тому є шанс видалити всю свою стім бібліотеку)

Одне діло просто русаки в геймдеві, але саме цю гру конкретно з вірогідністю 95% робила руснява студія Saber в їхньому офісі в пєтєрбурґє, що набагато гірше аніж якісь русаки за кордоном.

зачем покупать, если можно сказать бесплатно в зеленом магазине?

Я людина проста. Все російське — нах..й!

Тоді більшість ігор не грати, аде росіяси у всіх великих компаніях чи аутсорсі працюють.

Так ось чому більшість ігор — г останнім часом

Я би пропонував ще не використовувати продукти JetBrains (навіть безкоштовні) та перейти на скрєпні VSCode та Eclipse.
Якщо в компанії, раптом, ці IDEшки маст, треба відразу бігти на Доу та писати пафосну відмову від співпраці з закликом, бо компанія не поділяє українські цінності та переказує кошти компаніям, які заснували громадяни агресора.

Заодно відкрити петицію щоб Андроїд студію замінили на екліпс, і повернули православну джаву і в цілому заборонити усі андроїд телефони так як вони містять в собі котлін код!!!

Це пам’ятаю коли блогера одного нашого дивився бородатого качка,та як він докопувався до gsc та усюди шукав зраду(він не фанат цього сетингу)а як недавно за цю гру казав- ну звичайно ця гра російська але купляти чи то вже думайте самі,(йому ця по ходу заходить)от і думайте якщо вже в нас так деяка спільнота думає,то вже попахує якимось лицемірством.

Так не продавати МК11 було рішенням Ворнерів

Українці — не купуйте комп’ютерні ігри які робили москалі! Навіть якщо вони класно зроблені.
Якщо у вас є улюблені ігри, які москалі робили раніше (типу Heroes) — терміново знищить їх навіть якщо вони вам подобалися.
Якщо вам подобалися вірші російською — спаліть книжки, забудьте і не згадуйте.
Також усі старі пісні російською (навіть якщо вони про Одесу) чи просто наповнені сенсом — забувайте. І аби забути швидше — слухайте український репчик на репіті (навіть якщо не розумієте слів — зараз це вже не важливо).
Також забувайте де ви відпочивали в інших країнах — шляху туди більше не буде, бо Україна — понад усе!
І взагалі — як ви можете жити звичайним життям, коли у країні — ВІЙНА ?! Ваше життя закінчилося як тільки оголосили військовий стан. Тепер ви не громадяни — а ресурси держави для ведення війни.
Якщо комусь це не подобається — то він не Українець, я зрадник, ухилянт і утікач, як я!
Пливіть собі через Тису — і далі насолоджуйтесь ситим мирним життям. Але пам’ятайте: тим самим ви зрадили Україну і її вічну війну за незалежність!
«Рабів до раю не пускають!» — отже боягузи: насолоджуйтесь на повну поки живі. І не забувайте славити героїв, які пішли у Вальгалу.

бобре, тобі треба до психолога, а краще до психологині (якщо ти, конєшно, не «із етіх»)

Все вірно написано. Коменти з ярликами та образами доводять правоту цього автора. Шовіністичне радикальне суспільство живе марафонними гаслами. Ой тяжко вам буде коли це все закінчиться.

якого автора, що скінчиться, кому буде тяжко?

Бобер головного не написав — за кордоном перебіжчиків зустрічають холодні погляди, відчуження та важке існування. Вони живуть на задвірках суспільства, виконуючи роботу, якої соромиться справжній трудівник. Їм доводиться працювати вдень і вночі, без жодних гарантій та соціальної підтримки. У них немає впевненості в завтрашньому дні, немає того почуття захищеності, яке кожному з нас надає наша велика соціалістична держава.
Вони продали свою душу за примарні обіцянки, але замість цього отримали самотність, зневіру та постійний страх перед майбутнім. Вони жалюгідні, вони ізольовані, і вони ніколи не знайдуть того щастя, яке могли б мати тут, у рідному домі, серед своїх товаришів, де панує рівність і братерство!

Не буде тяжко, перевзуються в моменті. Це як після майдану зʼясувалося що за Януковича взагалі ніхто не голосував. Так і тут буде, тільки в іншу сторону.

Ой тяжко вам буде коли це все закінчиться.

Тяжко буде — якщо НЕ закінчиться!
Схоже на те, що ідея вічної боротьби України за незалежність — перемагає. Кажуть «будемо як Ізраїль» ... от тільки мабуть трохи бідніші.
Чи може як Корея де усі мають військові звання, жеруть траву і чекають на перемогу над США.
Для тих, хто ще пам’ятає минуле, напишу: те, що зараз в Україні — це НЕ «нова нормальність»!
Це пекло за життя на яке ніхто з людей не заслуговує. Українці такі самі люди, як живуть у Європі та США. Коли вам кажуть що єдина ваша доля — це героїчно померти за свою країну, пам’ятайте що у багатьох інших країнах доля людей — це щасливо жити.

Схоже на те, що ідея вічної боротьби України за незалежність — перемагає.

це стало добре видно з-за кордону?
Я вже казав десь (а ти відповідав) що ти просто з одної бульбашки булькнув в іншу, де все пропало, мрак, смерть і їдять траву.

що у багатьох інших країнах доля людей — це щасливо жити.

і шо?
А моя доля — бути мільйонером. Тіко шось якось не тойво, не виходить. А що треба зробити щоб «щасливо жити»?

В якому місці Герої російські? Там зроблена москальскою студією тільки одна частина і то не сама удачна.

Все інше навіть коментувати лінь, якийсь особливо важкий приступ стокгольмського синдрому:)

Він про нову частину, яку нещодавно анонсували

судячи з оглядів, навіть якщо б її робила не русня, її не варто купляти — бо там лише 10 годин кампанії, та одноманітний геймплей який навіть за цей короткий час встигає набриднути

Ну це краще, ніж 100 годин повзти у траві в якомусь умовного Horizon Zero Dawn.

повзти у траві

Так не повзіть, грайте агресивно. Це ж рольова гра)

Тим часом гра прекрасно продається, судячи з чартів Steam...

ну більшості вестернів начхати, це взагалі мало б санкціями регулюватися шо б мати хоч якийсь еффект
при тому не тільки ігри, але й софт

Еге ж, поведінка Valve у цьому контексті зовсім не радує.

Valve тут нідочого , це США мали б зробити на законодавчому рівні

Я про те, що вони максимально дистанціювалися від війни навіть на початку, і спокійно собі продовжують обслуговувати росіян.

Що ще раз доводить той факт, що світ не обертається навколо України, час вже це усвідомити.
Про санкції окрема розмова. Виявляється, у сучасному світі це складно, а ефективність їх посередня.

Складно, але ефективність їх оцінюється лиш на дистанції. І якщо стежити за економікою русні, то можна побачити, що вони діють. Особливо останні.

та ота гра з роботськими медичками з зіркою в лобі теж продавалась дай боже. Тут нічого дивного. Расіяни — це ж не євреї, вони хороші, і не все так однозначно

Це вже точно. Сюр, одним словом.

Підписатись на коментарі