Які демо майбутніх українських ігор з Ukrainian Games Festival 2024 я гратиму на вихідних

Привіт, спільното. В Steam зараз проходить Ukrainian Games Festival 2024, і якщо ви раптом не чули про нього, то ось вам посиланням на нашу новину. На фестивалі представлено понад 50 демоверсій майбутніх ігор від вітчизняних розробників.

Я вирішив розповісти, які я обрав до проходження на вихідних. Це виключно суб’єктивний список, і опирається він тільки на мої власні смаки. Отож, поїхали.

Hollow Home. Це точна одна з найвідоміших майбутніх ігор від українських розробників. Наративна RPG про життя в Маріуполі під час вторгнення російських окупантів. Я спробував проєкт ще на Indie Cup, і був вражений, наскільки гарно вступ передає атмосферу тривоги за день до початку повномасштабної війни.

Sich Tactics. Тут все просто: я люблю тактики, і українську міфологію — теж. Та й стилізовано проєкт дуже цікаво, тому хочеться спробувати.

Jitter. Зацікавила можливістю побудувати власний космічний корабель та ретельним менеджментом. Гра видається багатою на механіки, тому хочеться побачити, як вони реалізовані — хоча б на початковому етапі.

Hunt and Fight. Давно слідкую за цією грою від розробника-одинака. У нас був блог про її реалізацію. Приваблює низькополігональна графіка та бойова система.

I Want to Believe. Американська глибинка і детективні елементи — мені вже продано. Щоправда, хотілося б якоїсь стилізації під нуар чи щось таке. Та навіть попри графіку, спробувати все одно хочеться.

Cognition Method. Мій персональний фаворит. Я люблю наративні головоломки, а тут розробники ще й представили крутий науково-фантастичний антураж, натхненний фільмом «Космічна одіссея 2001 року» та романом «Соляріс» Станіслава Лема. Дуже сподіваюся, що ігроладно проєкт не зіпсує очікування.

Project Hover. Я не великий любитель перегонів. Але тут мою увагу привабили аркадність та відчуття високих швидкостей. Хоча не певен, що мене вистачить більше, ніж на декілька поразок 🙂.

Copycat. Гра про котика, який повинен повернути своє місце в домі, захоплене підлим бродячим котярою. Думаю, мастхев.

Хотілося б також дізнатися, спільното, які демоверсії впали в око вам? Чи спробували вже щось, чи тільки плануєте? Розповідайте в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цікавий перелік, я поки зіграв у Project Hover, Jitter, Hollow Home. Та планував спробувати Copycat і Cognition Method. З радістю прочитав би Ваш відгук про ці проєкти

I want to believe дуже класна, всім раджу пограти і вішлістнути!

Підписатись на коментарі