Ви його знаєте. В новому трейлері S.T.A.L.K.E.R. 2 показали повернення культового персонажа

GSC Game World продовжує щільну маркетингову кампанію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Цього разу українська компанія в партнерстві з виданням IGN опублікувала свіжий трейлер, в якому демонструється повернення культового персонажа.

Йдеться про Шрама — протагоніста S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. Скіф бачиться з ним в невідомому підземному бункеру.

«Гарний чолов’яга завжди приходить вчасно на обід», — сказав Шрам при зустрічі з головним героєм.

Трейлер також розкриває подробиці сюжету. Шрам запитує, чи справді Скіф бачив аномалії за межами Зони. Той підтверджує і каже, що саме тому прибув сюди.

Тоді протагоніст Clear Sky пригадує схожі чутки, які ніколи не підтверджувалися. А на завершення Шрам говорить про своє передчуття щодо майбутніх великих неприємностей.

Чи є у вас здогадки про роль Шрама в сюжеті S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl? Якщо так, то обов’язково діліться в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ну що ж, цікаво! Я вважав Шрама «філерним» героєм, якого створили просто щоб гравець не грав за персонажа без імені. Мало що про нього відомо в ЧН, а в ЗП, здається, взагалі нема спогадів. Сподіваюсь, відповіді будуть нам надані.

Учитывая что в Зоне нет женщин, надеюсь это будет любовный интерес.

От блин, а такой сюжетный пласт мог бы быть

Це як мінімум багатьох би здивувало)

а можна нарешті перестати користуватись свинячою мовою?

а можна нарешті перестати користуватись свинячою мовою?

А можно перестать вестись на языковой вопрос? Неужели все ещё непонятно что через языковой вопрос отводят взор населения от реальных проблем? Например от коррупции.

Зроби так що б на українській мові було цікаво і приємно — і усі на неї самі перейдуть ;-)

Іди на*** зі своєю корупцією, може ти ще скажеш шо не всьо однозначно?

Не піду я за кораблем)))

Піду тільки після того коли волонтерство зникне і замість нього буде нормальне і централізоване постачання ресурсів для кадрової армії за рахунок бюджету і податків. А поки що це корупція — «ой, не піду я воювати, стану волонтером і зроблю бронь», це ж класно — можна тачки ганяти з Європи, а якщо збір і донати то ледь не 20% зібраного може залишитись у волонтера в кишені (привіт Лачен, Притула, Стерненко та інші тепер мільонери).

Мені здається «Шрам» буде ліпшим другом для головного гравця

Підписатись на коментарі