Другий пацієнт з Neuralink пограв в Counter-Strike 2 та змоделював 3D-об’єкт у Fusion 360
Другий пацієнт, який отримав імплант Neuralink, зміг пограти в Counter-Strike 2 та змоделювати в CAD модель кріплення для зарядки імпланту. Зазначається що раніше Алекс раніше отримав травму хребта, коли працював автомобільним техніком.
На сайті Neuralink йдеться, що раніше Алекс хотів навчитися проєктувати 3D-об’єкти за допомогою CAD. Однак рівень контролю, який до цього пропонували допоміжні технології, не могли забезпечити належної точності. На другий день використання Neuralink чоловік вперше використав CAD Fusion 360 і зміг розробити спеціальне кріплення для зарядного пристрою Neuralink, яке потім надрукували та інтегрували.
Окрім того, у вільний час Алекс любить грати в шутери від першої особи. Перед встановленням імпланту чоловік грав за допомогою допоміжного пристрою під назвою Quadstick — контролера, що керується ротом, із датчиками тиску при ковтках і затягуваннях та датчиком положення губ для натискання кнопок. Однак серед ключових обмежень контролера є те, що він має лише один джойстик. Це обмежувало Алекса в русі та прицілюванні: щоб перейти від руху до прицілювання йому потрібно було спочатку відпустити контролер, а потім перемкнути функцію за допомогою дихання.
Тепер Алекс може використовувати Neuralink у поєднанні зі своїм Quadstick, щоб рухатися та прицілюватися одночасно.
«Просто бігати так приємно, тому що я можу дивитися в різні боки і мені не потрібно рухати Quadstick ліворуч чи праворуч. Я можу [подумати, куди] дивитися, і він йде туди, куди я хочу. Це божевілля», — зазначає він.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів