Добірка сучасних українських інді-ігор на ПК

Українська ігрова індустрія активно розвивається і вже на сьогодні існує величезна кількість цікавих відеоігор, створених незалежними українськими розробниками, яка рахується сотнями.

Вже зараз на віртуальних полицях цифрових крамниць Steam та GOG навіть найбільш прискіпливий ґеймер може знайти для себе цікаву гру, створену в Україні. Ні жанр, ні бюджет не стануть на заваді, адже вибір величезний.

Українські інді-ігри на ПК

У цьому відео на українському ігровому YouTube-каналі «Таємна кімната» я зібрав для Вас цікаву добірку із максимально різних, якісних та цікавих сучасних відеоігор, що створені в Україні.

Ви дізнаєтесь як про складний хардкорний проєкт у жанрі «Roguelike», так і максимально затишну гру про риболовлю.

Окрім відео, ця розповідь про українські ігри також доступна у текстовому форматі.

Це друга частина розповіді про вітчизняний GameDev. Ознайомитись із першою частиною також можна у двох форматах.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

нічого, колись ми зробимо гру, яка так стрельне, що буде в кожному топі.

В принципі, Сталкер чудово вписується в цей опис.
Інше питання, що це майже єдина настільки «стрільнувша» гра.

Такі да. Там хлопаки взагалі на нелегальному ринку діяли спочатку

Книги / фильмы / игры есть смысл делить на хорошие (интересные, красивые, затягивающие), и не очень.
Делить их на украинские / не украинские — не вижу смысла.

Тут це вказано через походження, це нормальна практика для всіх країн світу, підтримувати своє і акцентувати на цьому.

Та і взагалі при виключно прагматичному підході корисно розуміти що виробляють у твоїй країні. який і де на це є попит.

При прагматичном подходе ограничивать выборку исключительно местом производства продукта на территории одного государства странно, как по мне.
Особенно если учесть, что доля покупок игр резидентами Украины в мировом масштабе мизерна.

Для стран — нормальная практика. Это называется «протекционизмом».
Для потребителей... ну я даже не знаю.

Закругляємося, пацани, Александр Енотов не бачить сенсу

Підписатись на коментарі