Brenntkopf Development на Ukraine Games Festival розщедрилась: я виставив знижки на максимум!

Всім привіт, я Віталій Чиж, глава Brenntkopf Development. І Панове, всім привіт! Хотів би вам нарешті показати, що ж я так довго чекав. ЦЕ Ж UKRAINE GAMES FESTIVAL. І це моя чергова спроба заробити собі хоча б на щось, не кажу вже про нормальну апаратуру.

Я хотів би вам сказати, що я вперше зробив настільки великі знижки. Причина проста — мені дуже хотілось би, аби люди побачили те, що я роблю, і написали свої коментарі — гнівні, смішні, серйозні. Наші ігри сьогодні коштуватимуть дуже і дуже дешево — десь до 25 гривень. Тож я всіх хотів би попросити нас підтримати. Наша студія — це три людини всього. Я, Ілля Худокормов, і Іван Мазур. Ми за весь цей час не змогли навіть заробити собі на оновлення апаратури.

Що ж, показую вам наші ігри!

Son of Perun Kharkiv

Комедійний бойовик в стилі кіберпанку, коміксу, який надихався старими кінострічками часів «золотої ери» бойовиків. 19 гривень!

Двадцять другий: історії підземного Харкова

Найвідоміша наша «гра». Скоріше історичний документ про підрозділ «Кракен» — 15 гривень!

Космоодісея 2

Симулятор Зачепилівки, але коли ти один. Ростимо кавуни, варимо самогон. 14 гривень!

Хроніки Гадюки

Це був перший наш шутер, який вийшов дуже хардкорним, адже він робився з оглядом на дендівську Codename: Viper! — 14 гривень!

Дуже прошу нас підтримати!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі