Час викладати гроші? У листопаді Sony може скасувати безплатну підписку на PS Plus для українців

Користувачі з України почали вибірково отримувати листи від Sony щодо PlayStation Plus. В них сказано, що з листопада безплатне продовження підписки буде скасовано.

У мережі окремі люди поділилися скриншотами повідомлень від Sony. Компанія попередила, що ще двічі продовжить 30-денну оплату PS Plus — у вересні та жовтні. А вже з листопада доведеться платити самостійно.

«Ми хотіли б повідомити, що ми завершуємо ваш безкоштовний доступ до PlayStation Plus у листопаді 2024. 30-денний безкоштовний ваучер PlayStation Plus буде активований на вашому акаунті, також ви можете розраховувати на ще два 30-денні безкоштовні ваучери у вересні та жовтні відповідно. Якщо у вас виставлено автоматичне поновлення підписки, то починаючи з 7 листопада, ви повернетеся до вашого попереднього плану підписки, і з вас буде списана плата у розмірі вашої останньої оплати», — сказано в одному з листів.

У нашого редактора безплатне оновлення річної підписки скасували ще у квітні 2024 року без будь-яких завчасних попереджень. Чи стосуватиметься рішення Sony всіх українців, поки невідомо. Ми звернулися до компанії за коментарями з цього приводу.

А вам Sony продовжує доступ до PS Plus безплатно? І чи приходили вам схожі листи? Розповідайте в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

теж отримав листа — скінчилась халява

Зміни у вашій підписці PlayStation Plus
Ми хочемо повідомити, що в листопаді 2024 року ми припинимо ваш безкоштовний доступ до PlayStation Plus.

На вашому акаунті буде активовано ваучер на 30 днів безкоштовного доступу до PlayStation Plus, і ви можете очікувати ще один ваучер на 30 днів у жовтні.

Якщо у вас запланований автоматичний платіж на або після 7 листопада 2024 року, ви повернетеся до попереднього рівня підписки та плану оплати, і з вас буде стягнуто ту ж саму ціну, яку ви платили при останньому замовленні.

Ви можете скасувати свою підписку в будь-який час до першого платежу, щоб уникнути стягнення коштів, що можна зробити через керування підписками. Також ви можете перевірити, на який рівень підписки вас буде переведено та переглянути деталі майбутніх платежів.

Коли тільки дізнався що вона колись була безкоштовною :-)

Доволі цікаво в мене вийшло,коли прийшло сповіщення,що не буде продовжено підписку,скасував підписку Делюкс,так як не було змоги її використовувати,і через пару днів мені приходить лист про продовження підписки завдяки їхньому ваучеру

А вона колись була безкоштовна?
Взагалі я як користувач Sony PS5, НЕ РАДЖУ нікому звязуваться з ними.
Кейси з якими я зткнувася:

1) У 2023-му купили підписку PS+ на аккаунт який зареестрували в Україні, будучи при цьому закордоном. Рік пропрацювало нормально, закінчилось. Захотіли продовжити. Ага... фіг. Не можна проплатити аккаунт за кордоном.
Якимось ХЗ яким шляхом, знайшов телефон на сайті підтримки щоб дозвонитися до людини. І тільки таким чином вияснив, що: Треба щоб консоль була фізично в Україні. Тоді запрацює.
(Доречі якщо хтось знає як обійти це, буду вдячний).

2) Знайомі залишили дитину в нас на деякий час. Мої діти добавили для неї аккаунт з її емейлом у плойку, щоб разом грати, щоб не використовувати для цього свої аккаунти на яких вже є якісь проходження.
Через рік після того, знайомі купили собі PS5 та захотіли добавити свою дитину у консоль з тим же емейлом. Ага... фіг. Подзвонили мені, я видалив цей аккаунт з консолі, а з сімейного доступу не можу...
Знов, якимось ХЗ яким шляхом, знайшов телефон на сайті підтримки щоб дозвонитися до людини. І виявляється, що не можна видалити цей аккаунт, ні мені супервайзеру ні технічному саппорту, доки дитині не буде 16 років. Якак у цьому логіка?

В першому випадку звичайний vpn український не допоможе? Якщо в приладі немає gps, то воно буде думати що ви в Україні (можна vpn на роутер повісити, якщо консоль не налаштовується)
Єдине може час на «переїзд» знадобиться якщо одразу не запрацює

Я проклачував підписку другу зайшовши на його аккаунт на своїй консолі в межах України.

В другому кейсі є гостьовий аккаунт, щоб не створювати новий. Можна грати і не логінитись. Можна також передати пароль від цього аккаунту, і хай їм користуються, якщо він вже створений і хочеться щоб було саме на цій пошті. Або самі роблять відновлення пароля і логіняться під новим.

Не в тому річ. Він не може добавити сина у свою сімейну групу, а я не можу його видалити зі своєї доки йому не виповниться 16. Я взагалі не бачу у чому тут ризики і навіщо це так «дивно» зроблено.

А ви намагалися оплатити підписку на український акаунт закордонною банківською карткою? У них, я так розумію, в певний період був наплив нових українських акаунтів, бо понад два роки продовжували українцям підписку безплатно — тож українські акаунти стали популярні і серед не українців. І можливо вони з цим якось намагаються боротися і під гарячу руку потрапляють і українці. Навіть бували кейси, коли людина в Україні далеко не з першого разу могла зареєструвати саме український акаунт.

Карткою Українського банку звісно. Я ж писав що дозвонився їм до сапорту, і мене так проінформували.

У мене безкоштовно, поки що, гадаю що я постійний клієнт просто.

Мені з весни приходять листи що наступний місяць буде оплата, і наступного місяця приходить чек на 0 грн, бо вони активували безкоштовний місяць. Хз, може б і давно вже відмінили, але я цей плюс по суті навіть не юзав весь цей період, нічо цікавого там немає, максимум може там плойка сейви синхронізували, хз. Мультиплеєр мені не треба, по роздачам нічо толкового нема, просто є щоб бути

Та комон, за товар треба платити

А можна було безкоштовно?
Компенсуйте переплату тоді

Ват? В когось вона досі безкоштовна? Мені скасували десь минулого року.

Та ось, як зʼясовується, в більшості)

Подивився історію, ще в грудні 22го скасували.
UPD: хах, потім кілька разів знову приходили листи про бескоштовний період, але в січні 24го знову зняли річну підписку, хз як воно працює.

Ого, це щось надто швидко.

Це вже обговорювалося в травні, мені такий лист приходить постійно, але всі роки ще досі з підпискою

Мені от скасували. Можливо, вони поступово скасовують

Дивно, чесно кажучи, вперше про це почув. Поки що нікому з моїх друзів чи знайомих не скасували

Підписатись на коментарі