(Збір закрито) Розробник The Sun Origin та прототип головного героя з Son of Perun Kharkiv Микола Мигун просить про допомогу на РЕБ

UPD. 14.08.24. Збір закрито за один день!

Панове, усіх вітаю! Мене зовуть Віталій Чиж. Я інді-розробник з Харківщини. Але сьогодні я хочу поговорити не про свою гру, а про мого вчителя, колегу та розробника AGaming+ — Миколу Мигуна. Детально про його діяльність в геймдеві я розповідав раніше у цьому пості. Зараз Микола не створює ігри — він захищає Україну в лавах ЗСУ. І нещодавно він вийшов до мене на звʼязок та запропонував провести цікавий конкурс.

Так сталось, що Микола, скажімо так, за кордоном 😉 І йому з побратимами конче необхідно закупити РЕБ на авто.

Для цього він запропонував конкурс донатів! Хто більше скине — тому презент із Західної Слобожанщини. І не простий, а смачний, напевно.

Ми з Agaming+ вирішили так само не відставати і розіграти за донати ключі на наші ігри — Son of Perun Kharkiv та Mental Hospital.

Умови

• За найбільший донат — Микола відправить вам презент з наших етнічних земель!
  • За донат від 50 гривень — ви отримаєте ключ від гри, в якій прототипом головного героя виступає власне сам Микола — Son of Perun Kharkiv. Розігруємо 30 ключів для цієї гри — тож перші 30 донатів від 50 грн отримають цей приз.
  • За донат від 75 гривень ми будемо давати ключ до Mental Hospital, яку розробив брат Миколи — Ігор. Тут так само. Розігруємо 30 ключів для гри — перші 30 донатів від 75 грн отримають цей приз.

Скриншоти донатів кидайте в коментарі

На що збираємо і реквізити

Збараємо гроші на широкополосний РЕБ.

🎯 Ціль: 100 000 ₴

🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/6yCEiBAppG

💳Номер картки банки
5375 4112 1976 5927

Як додати скриншот в коментарі: Для додавання картинки чи гіфки у коментар завантажте її на imgur.com та вставте у коментар Image Link чи Direct link (після публікації коментаря може знадобитися оновлення сторінки).
Як залити відео: Для додаванні відео впишіть у коменар посилання на відео з YouTube.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Збір закрили за один день! Оце сила!

Залишилося зібрати 9800 грн, аби закрити цей збір на життєво важливий РЕБ. Будь ласка, долучайтеся.

Ми вже закрили!

Підписатись на коментарі