(Збір закрито) Розробник The Sun Origin та прототип головного героя з Son of Perun Kharkiv Микола Мигун просить про допомогу на РЕБ
UPD. 14.08.24. Збір закрито за один день!
Панове, усіх вітаю! Мене зовуть Віталій Чиж. Я інді-розробник з Харківщини. Але сьогодні я хочу поговорити не про свою гру, а про мого вчителя, колегу та розробника AGaming+ — Миколу Мигуна. Детально про його діяльність в геймдеві я розповідав раніше у цьому пості. Зараз Микола не створює ігри — він захищає Україну в лавах ЗСУ. І нещодавно він вийшов до мене на звʼязок та запропонував провести цікавий конкурс.
Так сталось, що Микола, скажімо так, за кордоном 😉 І йому з побратимами конче необхідно закупити РЕБ на авто.
Для цього він запропонував конкурс донатів! Хто більше скине — тому презент із Західної Слобожанщини. І не простий, а смачний, напевно.
Ми з Agaming+ вирішили так само не відставати і розіграти за донати ключі на наші ігри — Son of Perun Kharkiv та Mental Hospital.
Умови
- За найбільший донат — Микола відправить вам презент з наших етнічних земель!
- За донат від 50 гривень — ви отримаєте ключ від гри, в якій прототипом головного героя виступає власне сам Микола — Son of Perun Kharkiv. Розігруємо 30 ключів для цієї гри — тож перші 30 донатів від 50 грн отримають цей приз.
- За донат від 75 гривень ми будемо давати ключ до Mental Hospital, яку розробив брат Миколи — Ігор. Тут так само. Розігруємо 30 ключів для гри — перші 30 донатів від 75 грн отримають цей приз.
Скриншоти донатів кидайте в коментарі
На що збираємо і реквізити
Збараємо гроші на широкополосний РЕБ.
🎯 Ціль: 100 000 ₴
🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/6yCEiBAppG
💳Номер картки банки
5375 4112 1976 5927
Як додати скриншот в коментарі: Для додавання картинки чи гіфки у коментар завантажте її на imgur.com та вставте у коментар Image Link чи Direct link (після публікації коментаря може знадобитися оновлення сторінки).
Як залити відео: Для додаванні відео впишіть у коменар посилання на відео з YouTube.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЗбір закрили за один день! Оце сила!
Залишилося зібрати 9800 грн, аби закрити цей збір на життєво важливий РЕБ. Будь ласка, долучайтеся.
Ми вже закрили!
imgur.com/a/JWEtrOk