Яка роль буде відведена Ґеральту з Рівії у The Witcher 4? Розповів актор озвучення
CD PROJEKT RED активно працює над Projekt Polaris — новою частиною The Witcher, яка стане початком наступної трилогії. Компанія поки мало ділиться подробицями, однак інформація надходить з інших джерел. Нещодавно актор озвучення Даг Кокл розповів, що в проєкті з’явиться Ґеральт із Рівії.
Про це стало відомо з нового випуску подкасту Fall Damage. В ньому взяв участь Кокл, який подарував голос Білому Вовку у The Witcher 3: Wild Hunt. Він розповів, що у продовженні серії Ґеральт теж з’явиться, але вже як звичайний персонаж. Історія не крутитиметься навколо нього, та герой все ж буде частиною сюжету.
«The Witcher 4 вже анонсовано. Я не можу нічого сказати про це. Що ми знаємо, так це те, що Ґеральт буде частиною гри, ми просто не знаємо наскільки. Гра не буде зосереджена на Ґеральтові. Тож цього разу це не про нього. Ми не знаємо, про кого вона буде. Я з нетерпінням чекаю на це. Я хочу знати! Я ще не бачив жодного сценарію — тобто, я не зміг би тобі сказати, якби бачив. У тому-то й річ, що я міг би брехати крізь зуби. Але я не брешу. Чи брешу?», — сказав Кокл.
Наразі над наступним «Відьмаком» працює основна частина розробників в CDPR. Проте навіть приблизні терміни релізу проєкту поки що невідомі.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів