Де і коли дивитися масштабну презентацію S.T.A.L.K.E.R. 2, і що покаже GSC Game World. UPD

Під час останнього перенесення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl розробники з GSC Game World анонсували масштабну презентацію гри формату Deep Dive (глибоке занурення). Ми зараз розповімо, коли вона відбудеться, де транслюватиметься й чого очікувати.

UPD. Презентація завершилася, зібрали всі деталі в цьому матеріалі.

Коли пройде демонстрація. Розширений показ відбудеться в понеділок, 12 серпня. Початок, о 19:00 за Києвом. Презентація S.T.A.L.K.E.R. 2 триватиме 30 хвилин.

Де дивитися шоу. Трансляція пройде на офіційному Twitch-каналі Xbox, тому що Microsoft — головний партнер GSC Game World. Та можна очікувати, що після презентації матеріали з’являться і на YouTube-каналі українських розробників.

Що покажуть на демонстрації S.T.A.L.K.E.R. 2. Глядачам представлять низку відео різного формату. Будуть інтерв’ю з розробниками, демонстрації окремих аспектів гри та, напевне, найцікавіше — повне проходження одного з квестів гри.

«Залаштункові матеріали, багато відео та повне проходження квесту. Це наше найбільше оновлення про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, яке містить понад 30 хвилин нової інформації», — розповіли в GSC Game World.

Нагадаємо, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде 20 листопада 2024 року на ПК, Xbox Series X та Series S. Про причини шостого перенесення гри можете прочитати в нашому матеріалі.

А ви будете дивитися презентацію S.T.A.L.K.E.R. 2 в прямому ефірі? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Презентація S.T.A.L.K.E.R. 2 пройшла, зібрали все головне у цьому матеріалі gamedev.dou.ua/...​cles/stalker-2-deep-dive

Гарные новости! Скажите п по Казакам есть какая-то новая инфа? Ну или по Завоевание Америки?

Серйозно, це вже останнє перенесення :) Не вірю. У цьому році гра точно не вийде. Щоб вона вийшла, потрібен якийсь Дін Шарп, який би ***ахнув GSC, можливо тоді б випустили в зазначені строки, але це не точно :)

Я думаю, все ж останнє. Хіба якась справді критична проблема вилізе))

Їм тепер не можна вірити. Довіра втрачена, що б вони не сказали та не пообіцяли. І критичні проблеми їм у цьому році ніяк не виправити. Вони ще 40 років будуть водити фанатів пустелею як Моїсей водив євреїв, поки випустять гру

Розумію, про що ви. Але хіба не краще довше зачекати й отримати гру з меншою кількістю багів і всім задуманим контентом?)

Ви праві, краще зачекати виправлення максимальної кількості багів — це логічно. Але їх ніхто не змушував казати, що 5 вересня — це фінальна дата. На мою думку, вони повинні були хоч об стінку розбитися, працювати в три зміни, найняти 1000 нових робітників, але випустити гру в обіцяні строки або взагалі нічого не казати про «остаточну» дату. Тоді б не було завищених очікувань і розчарувань у розробниках

Так, обіцянку порушили, це, звісно недобре. Але в геймдеві дуже легко не розрахувати сили. Тож особисто я в цьому проблеми не вбачаю. Аби гра вийшла якісною і показала, на що здатен український геймдев))

Шостий раз переносять реліз гри, тобто шість разів не розрахували свої сили — якийсь у них слабенький математик працює в команді. На мою думку, Stalker 2 не може бути якісним продуктом, тому що при таких масштабах ігрового світу виправити всі баги нереально (прикладом того є «Старфілд» та «Кіберпанк»), а серйозні баги будуть на релізі 100%. То яка різниця — випустити гру 5 вересня з багами чи 20 листопада з багами?

Шість перенесень справді було, але давайте не забувати про одну з головних причин, чому їх було стільки — повномасштабне вторгнення. Частина розробників пішли воювати/волонтерити. Я особисто знаю таких. А про масштаби світу ми нічого не знаємо, тому порівняння зі Старфілдом не коректне.

Можливо, ви праві, і фанатам, які розчарувалися через перенесення гри, потрібно бути більш поблажливими та дати ще один шанс розробникам, повіривши, що гра вийде 20 листопада, враховуючи тернистий шлях розробки. Проте я впевнений, що розробники і цю дату «спустять в унітаз» та перенесуть гру на 2025 рік

Я думаю, шанс варто дати. Я хочу вірити в розробників.

Q:Для чого оголошується дата?
A: для розрахунку коштів. Це не інді-студія на краудфандінгу. Бізнес полюбляє точні розрахунки.
Q: чому не найняти 100500 разрабів та випустити в обіцяний термін?
А: Бізнес полюбляє точні розрахунки. Усі позапланові збільшення кошторису лягають на плечі кінцевих споживачів. Ви готові платити за цю гру 100-200$? А решта споживачів?
Q: перенесенням ви розчаровуєте.
А: життя — біль😁

Так і є. Bethesda і не тільки вона править дуже багато багів в перші дні після релізу, а тут щось якось перенесення на перенесенні... Вони таким чином лише втрачають довіру, яку і так любителі сталкеру втратили з виходом попередніх частин. Тому більшість навчені і тупо чекають коли воно вийде, щоб потім злити торрентами і лише потім купувати якщо воно толкове вийде.

Ні не краще,бо мабуть більшість в окопах сидить і можуть не дожити до релізу,а так не можу уявити як страждають інші гравці які вдома просто чекають бідолаги і ображаються.

Підписатись на коментарі