Верифікація банківського рахунку в Google Play Console

Гугл хоче верифікувати всіх заново.

У когось вже вийшло верифікувати банківський рахунок? В мене ФОП рахунок на Приват24 для бізнесу. Ніякі виписки вони не приймають чомусь. Та і загалом Приват для бізнесу не дає нормальних виписок. Приват24 звичайний дає кращі виписки. Приват для бізнесу дає максимум імя і номер рахунку — і все, а не повноцінну виписку. Є повноцінна виписка з транзакціями, але вона не має навіть назви банку, а замість того назва рандомного відділення.

Причину, чому не приймають, не кажуть. Сапорт гугла відписує заготовленим текстом, так ніби там взагалі не людина сидить. Дав виписку, на неї зверху приліпив реквізити рахунку. Уже все є, що вони хочуть, всеодно не прийняли.

Якщо в когось пройшло з фоп рахунком в Приваті, відпишіть, який тип довідки ви давали

UPD: Видалив попередній пеймент метод який вони остаточно зафейлили після декількох спроб посилання декількох різних виписок. Створив новий пеймент метод на той же рахунок. Заповнив Назва банку PRIVATBANK, далі BIC (swift code) PBANUA2X (з реквізитів рахунку але це універсальне для банку) ну і IBAN. Більше нічого не заповнив (всі опціональні так і залишились пустими). Витяг з «приват для бізнесу» виписку про «Обороти і Сальдо» на англ мові і прийняли з першого разу. Я думаю все залежить від того хто верифікує на стороні гугла. дехто докопується. декому пофіг і вони приймають.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я верифікував рахунок взявши виписку з Ukrsibbank Business. Здається також скидав їм скріншот аккаунта чи щось таке. Там видно і IBAN, і ПІБ.

Можете будь ласка замазати свої деталі і кинути скрін (якщо є час) як воно виглядає? Чисто щоб бачити що там конкретно є. Там є наприклад BIC? Печатка? Адреса?

«Скидав також» це як? Там тільки 1 слот на картинку

Така ж біда, саме з веріфікацією банківського рахунку. Бо заідентіфаєли тільки гугл плей акк, а от банківський рахунок реджектять, що тільки не відсилав.

Також ФОП в приваті?
В цьому топіку людина пише що вони хочуть адресу на виписці (як я зрозумів).
gamedev.dou.ua/forums/topic/49815
в приват24 звичайному на виписці по рахунку є адреса.
в приват для бізнесу на виписках всіх немає адреси.
а виписка де є всі транзакції (я думав може воно більше похоже на bank statement чим виписки) взагалі пхає якесь відділення банку на виписку на українській мові, а не банк.

Я написав в підтримку гугла і вони вже 3тій раз кажуть «ми працюєм, чекай, ми звяжемось». а час то тікає до дедлайну.

Підписатись на коментарі