Потрібна порада з підтвердженням акаунта розробника в Google Play

Всім привіт. Таке питання. Гугл прислав мені таке повідомлення.

Verify your developer account by September 11, 2024
All developers must complete account verification to comply with the updated Play Console Requirements policy. If you do not complete account verification by September 11, 2024, your developer profile and apps will be removed from Google Play.

Під час спроби завантажити свій витяг з місця проживання, видає помилку, що він потрібен бути не старше 60 днів. В мене тільки там значиться моя адреса реєстрації. Паспорт пластиковий. З дії — не приймає. Треба, щоби роздрукований і з печаткою.

Новий витяг не знаю, як отримати, бо живу в іншом місті. І звертатися до ЦНАП бажання не маю, бо не стою на військовому обліку. Комунальні платіжки приходять на інших людей. Короче, що робити, друзі. Дякую за розуміння.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дуже важливий момент — це адреса(справка, яку ти додаш — якщо це індивідуальний аккаунт; по ідеї має підійти квитанція, але ти дав мало вхідних даних) має співпадати з адресою, яку ти вводив в Payment Account. Найголовніше — це індекс. Бо буває той, що вводиш не сприймається гуглом і видає помилку. І розробник може плюнути і написати той індекс, що пропонує гугл, а потім буду розбіжність з «живим», завантаженим документом. «Живим» в лапках, бо якщо це пдф — ти можеш редагувати дані у своїй справці. АЛЕ якщо ти це вже робиш — це означає, що справка має виглядати органічно. Якщо у тебе справка написана шрифтом Times New Roman, а адреса Tahoma, ще й іншим шрифтом — то, сам розумієш який результат може бути. Ні до чого не закликаю, просто кажу варіанти, якщо немає можливості отримати мати потрібну справку для завантаження

Я через Дія робив. Там є сервіс який генерує витяг про місце реєстрації.

Так. Я так само робив.

Я згенерував витяг у Монобанк, де був зазначена моя адреса, а також печатка. Лист про пройдену перевірку прийшов, буквально, через години 2-3. А от на перевірці приатаченого способу виводу — застряг, реджектять будь який витяг, який генериш через інет-банкінг, подавай тільки фізичний пруф з оплатою за інтернет, або комуналку по місцю прописки, а фізичних у меня бумажок немає. Пробував різні варіанти, але головне їм щоб на платіжці була таж адреса, що у прописці і та, що у витязі з банку.

В мене ФОП рахунок на приваті. Також не приймають ніякі виписки для верифікації рахунку, в «приват 24 для бізнесу» ще і на виписці не пишуть адреси, так як це роблять на приват 24 (звичайнону). Взагалі ніби ніде не пишуть що має бути адреса при верифікації банківського рахунку. Але всеодно не приймають ніякі виписки. Якщо хтось зміг верифікувати ФОП рахунок в приваті дайте знати як.
Гугл підтримка нікудишня абсолютно, і ніхто ніколи не скаже причину чому верифікація не пройшла і що конкретно не так

Ваша порада спрацювала, дякую!

Але додам для тих, хто отримує помилки по типу OR_AEH_02. В мене видавало таку помилку одразу, як я пробував завантажити новий док на перевірку. Виявилось, що треба просто зачекати 3-4 дні і спробувати знову.

До речі, цей витяг з монобанку однаково спрацював і для підтвердження адреси особи, і для підтвердження bank account.

В мене така ж ситуація і досить важка, так як я не бажаю їм надавати довідку про місце реєстрації. Наскільки я зрозумів, відтепер Google Play надаватиме мою адресу проживання в публічний доступ, і це ненормально

Гугл і так показував адресу, яку ти вводиш, якщо в тебе є вбудовані покупки і налаштований вивід на карту. Я спеціально не написав слово «твою» перед «адресу». Він показує ту, що ти додаєш і підтверджуєш

Наскільки я пам’ятаю, до цього була лише адреса в описі акаунту, де можна було власноруч написати хоч Area 51. А тепер, якщо я правильно зрозумів, воно виводитиме ту адресу, яку я підтвердив, в моєму випадку це адреса проживання.
Чи є якийсь варіант підтверджувати не адресу проживання?

Адресу завжди публічно виводило, якщо ти додавав у додаток покупки і вивід грошей з аккаунту

Можна, писав спосіб декілька коментами вище. Можна «намалювати» справку з адресою чи редагувати pdf квитанції/витягу по карті. І тут все буде залежати від якості такого документу

Згенеруй виписку по карті у Приват24, на англ. Там адреса є, У мене таке було, під завантажив, все ок

Є досвід, нещодавно підтверджував, просто в дії сформуй витяг, і відправ їм файл цей

Дивно, в мене з дії прийняло, я спочатку завантажив стару, яку давали при прописці, а після помилки згенерував з дії і завантажив

Підписатись на коментарі