«З мене зліпили 3D-модель». Азовець «Сей» розповів про свою участь у створенні S.T.A.L.K.E.R. 2

На офіційному YouTube-каналі 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» НГУ вийшло відео з військовослужбовцем Олександром Лаптієм з позивним «Сей». Він розповів про свою роль у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl і те, якою буде найочікуваніша українська гра.

За освітою герой відео — режисер драмтеатру. В цьому напрямку Олександр працював в цивільному житті, а паралельно знімався в кіно. Проте одного дня йому надійшла пропозиція виконати роль у грі.

«Просто в месенджер прийшло повідомлення від кастинг-директорки, яка займалася набором акторів для S.T.A.L.K.E.R. 2. Вони почали з питання: „Знаєте таку гру?“ Я відповів: „Не те що знаю, я грав декілька разів“. А вони такі: „Все супер, давайте текстик почитаємо і все буде нормально“.

До повномасштабки я повинен був повністю анімувати одного з ключових персонажів, виступити моделлю, як актор. З мене зліпили 3D-модель. Це досить такий цікавий процес, і це взагалі відрізняється від кіно», — розповів «Сей».

Далі військовослужбовець поділився деталями про те, як виконував роль. Він пригадав одну сцену за участю свого персонажа, проте цю інформацію вирізали як секретну. Щоб зняти епізод, знадобилося 20 дублів, тому що постійно траплялися технічні збої.

До повномасштабного вторгнення Олександр встиг провести 3 чи 4 дні на знімальному майданчику. Після цього роботу було призупинено, а в кінці листопада військовослужбовця запросили продовжити співпрацю й озвучити персонажа.

«Я сказав: „Я зможу, але все залежить від рішення моїх командирів“. І буквально ввечері комбат прийшов і сказав: „Друг „Редіс“ дав добро“. Тоді я поїхав на першу триденну сесію в Київ», — продовжив «Сей».

Далі Олександр розповів як записував репліки персонажа. Він знає лише власну лінію, з якою пов’язано декілька фіналів. А всього сценарію актор не бачив, тому що його тримали в секреті.

Нагадаємо, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде 5 вересня 2024 року на ПК, Xbox Series X та Series S. Для PS5 гра поки офіційно не анонсована.

Як гадаєте, кого в S.T.A.L.K.E.R. 2 міг зіграти Олександр Лаптій? Діліться думками в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі