(Розіграш завершено) Якого персонажа з ігор ви не любите найбільше? Розіграш книги «Створення персонажів для індустрії розваг»

UPD: розіграш завершено, переможцем став Прокопенко Роман. Вітаємо!

Спільното! Торік ми розповідали про чудову книгу «Створення персонажів для індустрії розваг» в українському перекладі від видавництва ArtHuss. І навіть розіграли примірник серед учасників спільноти. Настав час повторити це!

Умови розіграшу

Цього разу умови розіграшу будуть дещо іншими, але все такими ж цікавими — розкажіть в коментарях під цим топіком про персонажа з ігор, якого ви не любите найбільше, а може навіть ненавидите!

У наступний четвер, 25 липня, за допомогою сервіса random.org ми оберемо випадкового переможця серед усіх, хто виконає цю умову.

Успіхів!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я терпіти не можу Еббі з «The last of us 2». Вбило в мені останню краплю інтересу до гри, що до цього моменту був величезним. Я любив цю гру. Офігенний геймплей, неймовірна анімаційна робота, загальна атмосфера буквально на вершині....і тут на тобі, з’являється друга половина гри, і вона знищує останнє бажання на проходження. Одного дня я впевнений, що пройду її, тому що, як я вже сказав, мені вона подобається. Це той випадок коли один персонаж і її історія перемололи все, але Блін, як грати за неї?

Зустрічав багато неприємних персонажів в іграх. Але лише один з них залишив в мені глибокі емоційні переживання, які довго були зі мною — це Vault 13 Overseer з Fallout 1. Такого глибокого і огидного відчуття зради я ніколи не відчував. Просто дитяча травма, якась)

Майстер Тома з Lineage 2. Необхідний був для отримання першої професії гномом. Зло в тому що він не має постійного місця дислокації, його потрібно шукати

В моєму випадку скоріше хейт в адресу персонажа буде не з точки зору його характеру, прописаних поки і т.д., як скоріш умовами, в яких я його зустрів.
Колись, коли тільки починав проходити Відьмака 3 одразу вирішив, що між сюжетками буду зачищати як умога більше сайд квестів. У rpg я не те щоб багато грав до цього і на левел супротивників я навіть не звернув уваги, взяв контракт і пішов у перші п’ять годин на перевертня, майже без бойової підготовки.
Ну як думаєте, скільки я його вбивав ? Можливо години чотири+, а враховуючи, що там родина і т.д. то я грав десь по годинці на кожні пару днів, то за тиждень я таки добив цього чорта.
А, ну і звичайно ж в нього є ще «бонус» левел і коли ти його переміг, то треба це зробити і другий раз поспіль, дуже кайфовий фінт від розробників, дякую їм дуже))

там же майже у кожного боса на арені можна знайти мертву точку, з якої можна вогнеметом заливати його

Про арену не дуже зрозумів і про вогнемет, у Відьмака є вогнемет?)) Скоріш за все про різні речі з вами говоримо. Я мав на увазі вовкулаку, якого можна знайти виконуючи сайдквест в першому поселенні розшукуючи дівку, що втікла з дому, якщо не помиляюся і вона з коханим перевертнем втікла і годувала його, щось в такому дусі було.

я мав на увазі магічний знак який вогнем задуває, якщо його прокачати в безперервний каст. Майже в кожній стичці із габаритними ворогами можна знайти пеньок-заборчик-ямку, в якій перс може стояти і задувати вогнем, а ворог майже не може його дістати звичайними ударами або взагалі впадає в стан потіряшки. Наприклад елементаля неподалік табору нільфів я так розковирював десь годину)

Б’якуя з Данганронпи. Я можу оспівувати в піснях мою ненависть до нього.
Я не ненавиджу його, бо він добре прописаний персонаж, якого гравець має ненавидіти — я ненавиджу його, бо він як персонаж дуже непослідовний. Його мотивація і його дії абсолютно не сходяться: він хоче подивитися на цікаву гру, але при цьому сидить днями на самоті в бібліотеці і не особливо стежить за грою. Гра і інші персонажі ставляться до нього, як до розумника, але він невимовно тупий. Він (слабкий і безсилий) сидить на одному місці без охорони, і всі знають, що він там сидить! Він — найлегша мішень, і тільки погіршує своє становище, бо хамить, провокує і зневажає інших. Але що б він не робив, він ніколи не страждає через це, бо СЕРЙОЗНИХ НАСЛІДКІВ ЧЕРЕЗ ЙОГО ТУПІСТЬ У ГРІ НЕМА. Я вважаю, що він мав би померти ще на початку гри.

Б’якуя з Данганронпи. Я можу оспівувати в піснях мою ненависть до нього.
Я не ненавиджу його, бо він добре прописаний персонаж, якого гравець має ненавидіти — я ненавиджу його, бо він як персонаж дуже непослідовний. Його мотивація і його дії абсолютно не сходяться: він хоче подивитися на цікаву гру, але при цьому сидить днями на самоті в бібліотеці і не особливо стежить за грою. Гра і інші персонажі ставляться до нього, як до розумника, але він невимовно тупий. Він (слабкий і безсилий) сидить на одному місці без охорони, і всі знають, що він там сидить! Він — найлегша мішень, і тільки погіршує своє становище, бо хамить, провокує і зневажає інших. Але що б він не робив, він ніколи не страждає через це, бо СЕРЙОЗНИХ НАСЛІДКІВ ЧЕРЕЗ ЙОГО ТУПІСТЬ У ГРІ НЕМА. Я вважаю, що він мав би померти ще на початку гри.

Лютік з Відьмака. І в грі і в книзі виглядає зовсім стереотипним фентезійним бардом з набором типових кліше — харизматичний, обізнаний і постійно потрапляє в халепи. Він — непогано прописаний персонаж, але тільки-но він з’являвся в історії — мене це трохи дратувало.

Але по серйозці Луі з гта4

Повєсточних. В будь-якій грі.

Nem із Hades 2, яка завжди зʼявляється у не підходящі моменти і руїнить рани

усі персонажі, яких треба було кудись проводити, і вони йшли зі швидкістю три метри на годину

Ложе Хаосу з першого Dark souls... А саме дорога до нього, скільки часу я на це вбила🥲

Ох, це був Куно з Disco Elysium, на початку хотілося розбити монітор щоб не бачити цього малого. Потім відпустило, але осад залишився

Micah RDR2. У першій же міссії з його визволенням довелось вирізати пів смт

Найбільше не люблю високорівневих розбійників з World of Warcraft, які у стані невидимості йдуть у локації, де прокачуються більш низькорівневі персонажі і підступно їх вбивають. Уух, прям дупа палає, як згадаю.

Час від часу повертаюсь до старих добрих Покемонів. З них мене напевно найбільше дратує блакитна істота на ім’я Wobbuffet, зустрічі з якою я завжди активно уникаю.

Вся концепція Wobbuffet полягає в тому, що він ніколи не атакує першим, а тільки контратакує або захищається. Чим сильніше його б’єш, тим сильніше він б’є у відповідь, зазвичай помножуючи шкоду вдвічі. Кульмінацією його арсеналу є атака «Destiny Bond», яка полягає в тому, що якщо Wobbuffet втратить всі ХП і «помре» від прямої атаки, атакуючий його опонент також моментально «помре», скільки б ХП в нього не було. Інша атака «Safeguard» нівелює будь-які спроби отруїти його чи спричинити йому опік, щоб ХП падали самі. Тому битися проти Wobbuffet (особливо таким чином, щоб за один бій не втратити півкоманди) зазвичай довго, не дуже цікаво і занадто ризиковано. Думаю, будь-який гравець у класичні покрокові РПГ зрозуміє.

Але це можна було б ігнорувати, якби не вишенька на торті, яку розробники додали йому починаючи з ігор Game Boy Advance: в попередніх іграх від нього спокійно можна було втекти, але починаючи з цих ігор, втекти або хоча б змінити активного покемона при зустрічі з конкретно Wobbuffet стало неможливо.

Найбільше не сподобався Солас із гри Dragon Age 3 Inquisition. У нього дуже важлива сюжетна роль і великий потенціал, але як персонаж він зовсім до неї не дотягує і не викликає інтерес. Прісні і нецікаві діалоги, емоції і фінал, який треба було купувати за окремі гроші, щоб побачити один діалог в якому він щось мямлив і не зміг пояснити.

Horizon з Apex Legends, максимально противна, ліфт неймовірно довго не фіксили 😾 фіг зафокусиш, +вона там пару сек могла висіти, туди ж її пасівка 👾 і ульта. Ще Вантедж така ж душніла)
Фюзік і Міраж норм)

нпс самці-фермери із третього вітчера: тупі, бісячі, винні в усіх своїх проблемах, і мають 5 скінів на увесь світ.

9S з Nier Automata, він надто істеричний, різко на все реагує

Абсолютно будь-який npc в The Sims 4, який дзвонить кожні 5 сек 🤢

Румпельштільцхен з Шреку 4, він максимально вибивається з стилістики інших персонажів, сподіваюсь його не буде в 5 частині ))

🤢Professor Putricide з World of Warcraft

Генерал Туллій із скайріму. Типовий зарозумілий та тупорилий вояка ще й расист. Ненавиджу таких.
Проходив компанію за імперію щоб просто була пройдена, але без задоволення :-)

Gnarl з серії ігор Overlord. Зрадницька погань

Ого, вітаю всіх. Цікаве питання, як раз мені по темі роботи. Одразу затямимо що це лише моя думка і нікого більше, я не ображаю та не критикую нікого тим паче розробників, гра мені дуже подобається.))
Хотів би висловити своє незадоволення доволі відомим привидом серед веж Ghostrunner, або Jack. Його поведінка, те що він вдосконалене об’єднання робота з людиною повинно було дати йому надвисокий інтелкет і надвисоку силу. Проте цей цікавий фрукт не користувався своїм інтелектом, слухав першого кого почув, довіряв словам будь кого. Тим паче те як він «захищав» драгма сіті спочатку від Мари, потім від пародії на архітектора, ну блін, він же просто вбив двух геніїв які хоч і у диктатурі, але ж підримували ± життєздатність міста. Я ще не грав у другу частину, проте перша закічнилась тим що люди почнуть САМІ відбудовувати все, тобто наш гг дав настільки велику свободу людям, що вона їм буде не під силу, нууу це прям розум... Про силу нічого не скажу, так він прям усім що йому давали користувався.
Виходить якось так, не скажу що він прям повний негатив, але все ж треба було дати йому якусь підрозу чи що, він довіряв буквально кожному кого зустрічав, не думав про наслідки своїх дій, не мав жодного мотиву йти далі, але слухався як песик))

А мені пастор людоїд із Ласт оф ас. А ще клікери звідти ж.. Ще й досі як виключаю світло, думаю, що в кутку один зачаївся

Досить багато таких. Наприклад свого часу дуже запам’ятався Майрон, з гри Fallout 2. Дуже вже колоритний персонаж. Він, як помічник став у нагоді, бо він був творцем місцевої наркоти, на яку мій персонаж сильно підсів. Тож ботан- нарковар з жахливим характером дуже гармонійно вписався в компанію.
Але найулюбленіший, при тому ще з дитинства, це безіменний, з гри «Готика» та «Готика 2». Завжди кайфував з його гумору, та реакцій.

Не те що не подобається, але у Far Cry 3 був не дуже класно озвучений головний герой

Головний герой (Букер) з Bioshock Infinite. Неприємний тип(и).

+1, ходить із кислим писком та бісить. Багатьом гравцям такого і в реалі вистачає

Неймовірно вразив в свій час Людвіг з Бладборну. Настільки огидно-гидотного дизайну персонажів я більше не згадаю. Але саме тому він і запам’ятався. Вся сцена з ним надовго закарбувалася в пам’яті

Довелось свого часу грати за різних персонажів, інколи досить огидних, інколи просто незрозумілих. Не завжди якості гри це компенсували.

Але, мабуть, гірше за всіх безіменний головний герой руснявого клону Stardew Valley — Graveyard Keeper. Ще під час туторіалу гра софтлочиться, якщо гравець відмовляється їсти м’ясо трупів (схоже, девелопери були впевнені, що ніхто не відмовиться від такої спокусливої пропозиції). І так, лише після цього досвіду пішов чекати, хто і звідки це зробив (Lazy Bear Games, не купляйте їх ігри, це справжні некрофаги)

Едвард Кенуей — блідий шматок персонажа з розкриттям і прописом на рівні буханки хліба, якому чомусь потрібно співпереживати і співчувати.

Мій найменш улюблений персонаж — Артас Менетил з «Warcraft III: Reign of Chaos». Його перетворення з благородного принца в жорстокого лицаря смерті було болісним для багатьох фанатів. Його зради і дії призвели до загибелі багатьох невинних, що зробило його одним з найбільш ненависних персонажів у грі.

Wtf, Артас дуже класний персонаж

Йенніфер з Відьмака. Бо це типовий «i can fix her» персонаж, яка тільки мізки пудрить і все одно добра від неї не буде.

О, так, сліпота Відьмака щодо неї просто вибішує :)

Підписатись на коментарі