Проміняв буряк і комбайн в Австралії на роботу над Witcher 4. В CDPR розповіли, як влаштовують на роботу модерів
Павел Саско, дизайнер квестів в Cyberpunk 2077 та Associate Director другої частини рольового бойовика, розповів, як студія залучає спільноту модерів до роботи у CD Projekt RED. За словами Саско, половина квестової команди продовження Cyberpunk 2077 — модери.
Зокрема, він поділився історією естонського фермера, який вирощував буряки в Австралії, а потім приєднався до CD Projekt і з часом зайняв посаду старшого квест дизайнера.
«На YouTube з’явилося відео хлопця, який без інструментів для модів почав переробляти пролог Witcher 1 у Witcher 3. Я побачив це відео і подумав: «Блін, це така якісна робота», — зазначив Саско.
Пізніше він розпитав інших працівників компанії про хлопця, студія з ним зв’язалася і попросила надіслати своє резюме.
«Він надіслав мені резюме і чудово зробив тестове. Йому було, я думаю, 20 чи 21 рік. Він у той час знаходився в Австралії, збирав буряк величезним комбайном. Ось що він робив. А моди робив вечорами. Я перевіз його з Австралії в Польщу. Його звуть Ееро Варенді. Зараз він старший на Polaris (робоча назва Witcher 4), він одержимий «Відьмаком», — резюмує Саско.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів