Знайомство з Niagara VFX системою в Unreal Engine 5 українською

Всім привіт!

Мене звати Петро, я VFX Artist, і радий поділитися з вами цікавою інформацією про систему VFX Niagara в Unreal Engine 5, це моє перше відео про вивчення цієї дуже потужної системи ефектів.

Що робить систему Niagara такою чудовою, так це її здатність створювати складні та персоналізовані візуальні ефекти без навичок програмування. ЇЇ універсальність дозволяє використовувати її в різних галузях, включаючи ігри, кіно, архітектурну візуалізацію та віртуальне виробництво.

Отже, якщо вас коли-небудь цікавила перспектива створення реалтайм ефекти, або якщо ви не впевнені щодо початку кар’єри художника по ефектам, то я заохочую вас натиснути посилання нижче, щоб дізнатися більше! 😉

Друга частина знаходиться за посиланням: Створення простого ефекту оточення «кімнатний пил» використовуючи Niagara систему в UE5.

Також в мене є коротенький огляд процесу створення ефектів для доповненої реальності (AR) в Lens Studio, який ви можете переглянути за посиланням: Як я створив портал Doctor Strange у Lens Studio (3D доповнена реальність).

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі