Творець перших частин God of War назвав Атрея «жахливим персонажем». Погоджуєтеся?

Девід Яффе був режисером першої частини God of War та креативним директором другої. Він не брав участі у розробці перезапущеної дилогії, але любить обговорювати творіння Santa Monica Studio. Нещодавно він роздумував про еволюцію героїв в нових частинах, і назвав Атрея «жахливим персонажем».

Яффе поділився коментарями в рамках прямої трансляції на YouTube. Він розповідав про зміни, які Santa Monica внесла в образ Кратоса, перетворивши Привида Спарти на суворого батька. Після цього розробник перейшов до Атрея. На думку Яффе, він — жахливий персонаж, причому як ігроладно, так і візуально.

Розробнику подобається роль сина Кратоса, якою наділили героя. Проте він вважає, що потенціал Атрея, сформований впродовж God of War 2018 року, загубили в Ragnarök.

«До кінця або середини Ragnarök цього хлопця потрібно було налаштувати так, щоб він викликав щось на кшталт: „Бляха, цей чувак крутий, я хочу бути таким!“. А Ragnarök нам цього не дала», — заявив Яффе.

А ви, спільното, погоджуєтеся з думкою Яффе? Як ви ставитеся до Атрея? Розповідайте в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зате цей довбограй захищав чорну Ангрбоду. Бо це прогресивно. Ну от і має прогресивність. Атрей — білий. А білих не можна робити крутими. Питання?

Питання де ти знайшов чорношкірого який погрався з тобою у котика та білочку, так вправно що ти в кожному пості нудиш про ліберальну повісточку

Частково так, частково ні.
Ну, тобто Кратос «грецього періоду» і Кратос «скандинавського періоду» — різні люди. В якийсь момент зловив себе на думці, що люди, які починали грати в GoW ще підлітками, в момент виходу нового вже могли бути тими самими батьками і приблизно розуміти чому хочеться того Атрея придушити, але щось не дає. Тобто персонаж росте разом з аудиторією.
Щодо Атрея, на то він і дитина, щоб не виправдовувати очікувань батьків.

Погоджуєтеся

Редакція розуміє що таке формулювання це пасивна агресія.
Багато заголовків так оформлені

Повністю проваливши нормальні шляхи підйому популярности, редакція DOU починає вдаватися до методів усяких «пусть говорят». Нічого дивного, все закономірно.

В первой части он annoying bitch, как обычный подросток его возраста. Кратос очень терпеливый отец, т.к. затрещину влепить сынку хотелось не раз. Во второй Атреус уже терпим.

Абсолютно не погоджуюсь.
Тільки останні дві частини змогли привити мені любов до серії і здебільше завдяки відносинам сина та батька. Атрей саме такий який потрібно для цієї історії. І я не можу представити його більш крутим ніж коли він находить сили суперечитись з Кратосом чи бере відповідальність за свої дії та рятує інших.

Підписатись на коментарі