Збір нашому розробнику з України, який воює в нас під Вовчанськом
Панове, всіх вітаю! Сьогодні буде дуже важливий збір. Бо він робиться не для пересічної для мене людини, а для, в деякому роді, наставника в геймдеві. Сьогодні йде мова про розробника Agaming — Миколи Мигуна. Він розробляв такі ігри, як «Zona Shadow of Limansk», «The Sun Origin» «The Sun Key of Heaven» Шо казати, коли саме Микола став прототипом Андрія Бондаренка в «Son of Perun Kharkiv». Так, на постері з пістолетом і електричним шаром саме Микола.
Сьогодні він недалеко від мене — під Вовчанськом. Йому треба наша допомога, а просити він не звик. Тому попрошу вас я, адже їм треба РЕБ для того, аби наші і далі могли чистити нашу землю від сміття з білгорода.
Я закликаю вас всіх максимально поширити цей допис, і купити цей довбаний РЕБ. Ми з вами точно отримаємо з цього більше, аніж дамо.
Ось прямі слова від їх частини:
«Ми, інструктори військової частини А1414, здійснюємо підготовку штурмових підрозділів по всій Україні. За час нашої роботи курс пройшли 5 бойових батальйонів, які успішно виконують бойові завдання на різних напрямках фронту.
Це дуже важлива робота, бо від рівня підготовки особового складу залежить життя захисників і успішність виконання операцій.
Також ми з підрозділами, яки ми навчали, виїзджаємо в зону активних бойових дій для допомоги з першими бойовими виходами, та за потреби допомагаємо виконувати бойові завдання. Але зараз по всій лінії фронту дуже велику небезпеку становлять FPV дрони. Щоб забезпечити безпечне пересування на авто, наш підрозділ потребує автомобільний РЕБ широкого діапазону роботи від
www.instagram.com/...igsh=MTJydWJsc2lvcW1zcQ==(Оригінал поста Миколи в Інстаграм)
Ось банка і фото (Крайній справа)
send.monobank.ua/jar/6yCEiBAppG
Моя про нього стаття:
gamedev.dou.ua/forums/topic/41789
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів