«Грати в ігри нормально, перепливати Тису — ні». В AppStore з’явилася гра про перепливання річки Тиса

В AppStore з’явилася мобільна гра, де потрібно перепливти Тису. На неї вже відреагували у Державній прикордонній службі.

Гра під назвою «Тиса» з’явилася на платформу у вівторок, 25 червня. У описі розробник зазначає, що «усі чули багато історій про річку під назвою Тиса, а зараз настав час перевірити, що ж в ній такого, що вона манить так багато людей».

«На тебе чекає: глобальний рейтинг гравців, просте керування та досягнення. Хутчіш завантажуй цю гру та спробуй свої сили і дізнайся, що ж тебе чекає на іншому березі річки Тиса», — додає автор.

На це вже відреагували у Державній прикордонній службі, підкресливши — грати в ігри нормально, однак перепливати Тису — ні. Ми звернулися до автора гри за коментарем і як тільки він відповість, доповнимо наш топік.

Що думаєте про таку гру? Грали б в неї?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Крінжатіна якась. Люди через безвихідь і відчай намагаються переплисти Тису і не рідко тонуть. Це не привід для насмішок.

Чекаю гру, де ти северокореєць і тікаєш через 38-му паралель, а тебе намагаються застрелити. Весело ж)

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Почуття гумору у військовий час це справа виключно індивідуальна.

Можна ще додати різні предмети типу надувних кругів, гідрокостюмів, моторчиків для плавання і тп, міні гру з тренування плавання. І порт на андройд. Також міні гру «доїдь до тиси», або «потрапити в 5км прикордонну зону»))) Та цілий квест можна виліпити.

Ще можна додати рівні з молдавським, румунськими кордонами, де на тебе ще вовки і медведі нападають))) А для хардкорщиків — східні кордони, де все ще і хаотично заміновано)))

Також треба розуміти, що завернути можуть і на тій стороні.

Дайте ссылку на игру хоть, а то по слову Тиса ничего не находится.

Автор — молодец.

A скільки платити прикордоннику і скільки заралатнЯ у переможця на тому боці?

скільки платити прикордоннику

По новинам пишуть що зараз до 15K наближається

і скільки заралатнЯ у переможця на тому боці

А скiльки цiна власного життя? Дeсь у Варнi (Болгарiя) можна жити нe на всi грошi свiту, на одного i $1500 вистачить на всe, а то i $1000

Чому обов’язково має хтось померти?

Чому обов’язково має хтось померти?

Тому що росія проводить геноцид українського народу:
www.radiosvoboda.org/...​-ukrayintsi/33014293.html
Геноцид — це і є цілеспрямоване масове винищення. Тому кожен день вони вбивають українців. І це буде продовжуватись до останнього українця. Якщо сьогодні не твоя черга помирати — то виходить це тому, що хтось має померти замість тебе.
Вже зрозуміло що інші країни не наважаться це зупинити, а сама Україна не має шансів проти набагато більшого ворога.
Виходить що така трагічна доля українців: або зректися Батьківщини і тікати — або залишитись українцем і героїчно померти.

Виходить що така трагічна доля українців: або зректися Батьківщини і тікати — або залишитись українцем і героїчно померти.

це вже прямо досить близько до класичного національного соціалізму де є буквально «українці» та «не українці» як то буквально die Untermenschen

Як швидко котиться суспільна моральність до дна. Як швидко ми перетворились в людоїдське суспільство, котре розділилось по групкам і ненавидить інших. Як швидко ми стали тотожні з руснею. Печально все це.
А у розробника мозок рака

А у розробника мозок рака

Вважаю, що він це робить свідомо. Нагадую, що для того, щоби публікувати iOS додатки на AppStore, потрібно бути підписаним принаймні на Apple Developer Program. Вартість підписки — $100 на рік. Tysa розповсюджується безкоштовно. Вона не приносить розробникові прибутку. Висновки робіть самі.

Вона не приносить розробникові прибутку.

Там є реклама, тому я б сказав, що поки що не приносить.

Погоджуюсь, слушне зауваження.

Не треба шукати якусь змову чи зраду там де її нема
Pet Проект від Vladyslav Briukhovetskyi

Чувак мабуть сам офігів коли його аплікуху почали так піарити

Вообще не понял этого аргумента. У меня тоже далеко не один год есть apple dev аккаунт для моих пет проектов которые я делал на волонтерских началах без намерения зарабатывать на них и я тоже плачу 100 долларов в год. Для разработчика это немного.

до дна.

і начала копать ))

Вот если бы интересовался историей например первой мировой войны хотя бы в российской империи, то точно знал бы несколько любопытных фактов. Про то, что империя была закредитована по самое немогу(в основном франция и бельгия), и по настойчивой просьбе кредиторов вступила в войну. Про то, что в 1914м не было отбоя от добровольцев. А потом поток как то сильно сократился. И под(несостоявшийся) контрнаступ 1917го из деревень мобилизировали 40 летних мужиков(при той медицине — почти старики).
Про то, что именно тогда возник термин «снарядный голод». Про взаимоотношение между офицерами и солдатами на фронте. Про завышение цен производства на все военные госзаказы частными заводам на 300-500% по сравнению с аналогичными гос заводами. Про образ жизни питерской элитки общества. Про образ жизни солдатское быдла в том же питере, в казармах с 4х этажными нарами. Эти прекрасно знали, что жить им осталось пару месяцев от силы.
Ничего не напоминает?
Надеюсь нагуглишь чем там закончилось.

так то при царе было после революции советская власть и всё по другому

Жить стало лучше, жить стало веселее...

и вновь продолжается бой и сердцу тревожно в груди и ленин такой молодой и юный октябрь в переди

да, при советской власти было все по другому. Вторая мировая не даст соврать. Но вот только, если ты не в курсе, советская власть 30+ лет назад закончилась.

советская власть 30+ лет назад закончилась

ой лышенко! это где ж так? ((

Бросить бы все и уехать в этот Урюпинск

Чем закончилось? По Брестскому миру отдали некоторую территорию, а после Компьенского перемирия забрали взад большую часть из того, что отдали.

ну смотря для кого. Некоего императора расстреляли в ебурге. Некая империя закончилась и господа, наживавшиеся на военных госзаказах, работали таксистами или огородниками.
Раз уж коснулись темы, и вечер пятницы, отпишу историю некоего генерала Яшы Слащева, который всю гражданскую воевал за белых. А за Врангеля настолько удачно, что его официально именовали Слащевым-Крымским — такие гео приставки к фамилиям давали очень нечасто. При всей сложности характера, был вменямым, в расстрелах пленных, гражданского населения и прочем треше замечен не был. Оборонял крым пока Врангель его(крым) грабил, и очень сильно хотел чтобы ему(Слащеву) не мешали. Но однажды Врангель таки решился сделать по своему(рывок из крыма для фуражировки в соседних селах) и это закончилось отьездом всех в Стамбул. Там Яша купил хибару и 6 соток и пару лет работал огородником. Затем вернулся в ссср, и его даже не посадили. Он стал преподавать в академии генштаба, где его студентами были... его же противники по крымской войне всего несколько лет назад. Он не стеснясь и с сарказмом разбирал эти бои и ошибки студетов. По легенде, на одной из лекций, Буденный, после саркастического разбора действий первой конной, психанул и разрядил обойму в Яшу. Ессна не попал, наверное не хотел. Яша не дернулся и сказал «как вы х.ево сейчас стреляете, также х.ево вы раньше командовали».
Потом Яшу кто-то застрелил на улице. Не нашли. Версии разнятся от бытовухи, сложного характера и конфликтов с авторитетами и до заказа обиженным Буденным. Увы, но я ставлю на бытовуху.
Вот такой рассказ по ассоциации, для кого как пмв закончилась.

Интересно, что генерал Слащёв, краском Котовский и атаман Петлюра были убиты примерно в одно и то же время Коленбергом, Зайдером и Шварцбурдом соответственно.

котовский — 1925, одесса
петлюра 1926, париж
слащев — 1929 москва
Совпадение? Нет блин ни разу!

что бы все в такой короткой выжимке — навскидку нет. Для первого ознакомления могу порекомендовать роман Пикуля «Нечистая Сила» — атмосферу эпохи передает прекрасно, но именно атмосферу , основываясь на мемуарах. С фактажем там все плохо. Ну и вики, и дальше по ссылкам.

Сам офигел.
Я гуглил доклад начальника главного артиллерийского управления, генерала Маниковского Николаю 2, наверное с полчаса — нифига, но включил впн и яндекс выдал в первой ссылке.

Знаменитый диалог Николая Второго и начальника Главного артиллерийского управления генерала Маниковского:
«Николай II: «На вас жалуются, что вы стесняете самодеятельность общества при снабжении армии».
Маниковский: «Ваше Величество, они и без того наживаются на поставке на 300 %, а бывали случаи, что получали даже более 1000 % барыша».
Николай II: «Ну и пусть наживают, лишь бы не воровали»
Маниковский: «Ваше Величество, но это хуже воровства, это открытый грабёж».
Николай II: «Все-таки не нужно раздражать общественное мнение».

Думаю цитата достаточно обширна чтобы найти ее более расширенную версию

Про то, что в 1914м не было отбоя от добровольцев. А потом поток как то сильно сократился.

Оно во всех войнах так

додайте ще сюди гомосеків і буде ватне бінго

Эм, оке. Добавлю еще и про декаданс(загугли), который был очень популярным среди «творческой интеллигенции», и там не только педерастия.
Ты хочешь сказать что было не так?

Не всі апрувують перепливання Тиси, хтось нейтрально відноситься, хтось негативно. Але це не значить що хтось щось не буде робити в рамках посадових обов’язків, як і не факт що хтось буде виходити за них.

грати в ігри нормально, однак перепливати Тису — ні

о, духовная скрепа detected

Чекаємо на відповідь держави де буде гра у якій треба кататись на бусі і пакувати ухилянтів

Следующий шаг — многоуровневая игра.
Первый уровень — убежать от военкома
Второй — спалить машину военкома и не попасться
Третий — найти единомушленников и от3.14здить военкомов
Про четвертый писать не буду, потому что это уже статья :)
Дарю идею

О це вже на базі GTA RP прям можна робити, а не убога мобілка
Зірочки розшуку:
1. Не оновив данні в Резерв+
2. Не з’явився по повісці на ВЛК
3. Проігнорив бойову повістку
4-5 *** (не буду писати бо стаття)

А кто такие военкомы? В нынешней реальности давно уже нет никаких военкомов.

ок, переформулирую: люди в военной форме, которые запихивают прохожих мужиков в средства передвижения и затем увозят с неизвестными целями в неизвестном направлении. Иногда сопровождаются людьми в форме полиции, которые максимально дистанцируются от очевидного правонарушения.

Военная форма со знаками различия или без знаков?

а я это кино даже видел. Хз сколько лет назад — в общим не боян, а независимое изобретение :)

Чи можна там грабувати коровани? Якщо так, то я джва года чекав таку гру. Ой

Переправа, переправа!
Берег левый, берег правый,
Снег шершавый, кромка льда...

Кому память, кому слава,
Кому темная вода,-
Ни приметы, ни следа.

Ночью, первым из колонны,
Обломав у края лед,
Погрузился на понтоны
Первый взвод.
Погрузился, оттолкнулся
И пошел. Второй за ним.
Приготовился, пригнулся
Третий следом за вторым.

(к)

Ну це приблизно так, як би у 40-хх роках поляки в Польщі зробили «додаток» Poland express, який їде по відомому маршруту

не бачу нічого спорідненого

Після такої реклами, варто чекати гру в Google Play також

Дивно що не навпаки. Зазвичай усілякий мотлох спочатку на Google Play публікують

На це вже відреагували у Державній прикордонній службі

Ось це мені окремо сподобалося. Треба ще на марафоні розповісти і черговий гундосик записати з цього приводу.

не знаю, що має бути у голові щоб створити ось таку гру.
мабуть наступного разу буде робити гру про саперів, що розміновують територію України чи про «Патрона».
Сумно ....

А в чем проблема?

И в чем проблема игры про саперов?

Просто назва не сподобалася. Можна було назвати The Great Escape 2:
en.wikipedia.org/...​_Escape_(1986_video_game

Вміли ж раніше ігри робити якісно

цю приложуху можно показувати замість резев+ тцкшникам

Было бы интересно поиграть в аналог Subway Surfers с локализованной графикой. Только где вместо Берлина и других городов, персонаж бегает по разной местности из областей Украины. Это позволило бы людям лучше познакомиться с культурой и традициями областей страны

Ага, только бегает не долго. до первого наряда тцк)

Чекаю гру, де ти северокореєць і тікаєш через 38-му паралель, а тебе намагаються застрелити. Весело ж)

Так через Тису теж намагаються застрелити. Не зачот — пригадай щось інше з кореї чого в Україні ще нема.

Ще поки культу особистості не має, та ідеї чучхе не опубліковані. Але гумовими кулями по тікаючим за «паралель», вже стріляти дозволено. Вогнестрели поки прибрали.

поки культу особистості не має

нуууууу....

Ще поки культу особистості не має
93% українців підтримують Зеленського Четвер 3 березня 2022-го року

Підтримка і культ особистості м’яко кажучі різні речі.Тим паче, зараз 20-30 максимум %. Виглядає як більш ситуативна, з правом поливати гівном, всім незадоволеним та розачарованим. В КНДР такої розкоші не має.

Підтримка і культ особистості м’яко кажучі різні речі.

по нашому називається «єто другоє» (к) (тм)

пригадай щось інше з кореї чого в Україні ще нема.

у кореї на справді дуже гарна природа плюс море загалом краще ніж в Україні і клімат як на мою думку загалом теж

щось інше з кореї чого в Україні ще нема

і ще в кореї нема українців )) що у одній що у другій

... результат буквально «на ліцо»

де ти северокореєць і тікаєш через 38-му паралель

а великий вождь Кім Чен Зе шмаляє в тебе з зенітки

Крінжатіна якась. Люди через безвихідь і відчай намагаються переплисти Тису і не рідко тонуть. Це не привід для насмішок.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Зараз би реєструвати окремий аккаунт для одного коментарю.

яка безвихідь? і так я сміюсь з ідіотів, які пливуть через Тису. В мене не вистачає хоробрості самостійно прийти в ТЦК і мобілізуватись, але плити через Тису, лізти через гори це максимальний крінж і з цих ідіотів потрібно сміятись

яка безвихідь?

Різні ситуації можуть бути. Наприклад, твоя дружина з дитиною в Європі, дружину збила автівка і вона тепер на апараті штучного дихання, можливо через тиждень помре. А тобі, окрім Тиси, держава не дає можливості приїхати до неї. Бо якщо відкрити кордони, «тоді ракети будуть повністю, буде Маріуполь у кожному місті, буде всюди смерть» — Зеленський.

Ну да, если некого будет ракетами убивать, то и стрелять не будут, логично.

о так, всіх плавців дружини постраждали в дтп :-)

Я про те, що ми нічого не знаємо про обставини. Тому негоже глузувати з цього.

а я вважаю що цілком норм

Люди готовы рискнуть своей жизнью ради своего личного благополучия. А рисковать жизнью ради государства не готовы. Вот такой вот парадокс.

Щось не бачу парадоксу. Ризикувати заради свого благоустрою як на мене раціональніше, ніж ризикувати заради держави, яка клала на тебе болт і краде твої гроші. Ні?

ой звісно така фігова держава, а всі інші краще. скажи просто за свою жопу лячно

Я тут взагалі-то свідомо залишився, тому тут мимо. Але я чудово розумію людей, які залишились без житла, роботи та грошей. А ще світло по 4 години на добу, ну просто рай. А ще ракети і ризик опинитись у окупації, не боятись тут буде тільки йолоп. А щоб переплисти Тису, що є вкрай небезпечно, або перейти гори, де ДПСУшники наглухо відбиті і стріляють по людям, треба мати величезні яйця.

треба не мати яєць, щоб валити нелегальними шляхами

скажи просто за свою жопу лячно

ти за америкою сплутав бездуховною і з лгбт блм повєсточкою а українська держава православа мова віра церква і ні якої жопи

тому власне я і ржу з них. Бо такі люди не те що поваги не викликають, а викликають максимальну неприязнь

класика. Найбільші патріоти в тилу. Тільки от буде значно більше запитань до патріотів, котрі зовсім випадково весь час просиділи в тилу, але розповідали як всім потрібно воювати.

Є класична задачка про вагонетку. З котрої є висновок моралі, що не можна приносити в жертву когось, навіть для порятку життя інших людей. Межу моралі переступаєш ти, а не хтось інший.

Таким як ти і в цілому більшості людей в українському суспільстві не потрібен захист. Це легко продемонструвати на практиці. Запитати, що люди готові віддати лікарю котрий вилікує їх від смертельної хвороби. Скажуть, що все що в них є, або хоча б більше половини.
Потім запитати, що вони готові віддати, за те що їх захистять від росіян. І скажуть що задонатять 15% у місяць. Вибачте, але це суспільство зробило вибір, що воно нічого не готове вкладати у боротьбу.

І ніяк не чоловік, на котрого натравили десяток «слуг народу» і хочуть зробити рабом з винагородою 800грн у місяць у випадку інвалідності.
Усі ці маніпуляції про «я тебе не буду поважати, якщо ти не віддасиш життя за мене». Людина з інтелектом вище середнього лише посміється. Маніпуляції на рівні алкоголоків, «ти мене не поважаєщ?». Називається знайди різницю

Найбільші патріоти в тилу. Тільки от буде значно більше запитань до патріотів, котрі зовсім випадково весь час просиділи в тилу, але розповідали як всім потрібно воювати.

Я став на облік в ТЦК ще в 2022, оновив данні в травні 2024 і сподіваюсь що всі нормальні чоловіки зроблять так само. Я не відправляю на фронт, а виключно в ТЦК і навіть не в ТЦК, а не валити, як щюри

І скажуть що задонатять 15% у місяць

дивні люди, я доначу більше 60% від доходів

Вибачте, але це суспільство зробило вибір, що воно нічого не готове вкладати у боротьбу.

так що здаємо країну русні, і валимо?

60% від доходів не влаштовує. Давай 60% від усього наявного майна. Життя людей дорого коштує, тому вибачай, дешево його не отримаєш.

Так ти уже здав, якщо за два роки ти не віддав хоча б половину майна, значить не сильно тобі це було і потрібно. Свою дитячу позицію зі спробами перекласти відповідальність на інших людей краще тримай при собі. Також краще запитання ставити до суспільства, за його дії, а не назвати когось ресурсом і за рахунок його життя досягати своїх цілей.

Я не розумію, чому нікого не дивує, як у найбільших патріотів по 3-4 квартири і вони їх не поспішають приносити у жертву заради боротьби. Зате інших людей так щиро мотивують віддати здоровʼя або життя. Якось не зачіпає така мотивація. Відчувається, що ніби хочуть зробити лохом і викинуть як тільки станеш непотрібним

60% від доходів не влаштовує. Давай 60% від усього наявного майна. Життя людей дорого коштує, тому вибачай, дешево його не отримаєш.

на таке не готовий, віддам життя

вою дитячу позицію зі спробами перекласти відповідальність на інших людей краще тримай при собі. Також краще запитання ставити до суспільства, за його дії, а не назвати когось ресурсом і за рахунок його життя досягати своїх цілей.

я свою відповідальність ні на кого не перекладаю, а в плавунів немає відповідальності як і яєць і я не називаю суспільство ресурсом, де таке взяв

Я не розумію, чому нікого не дивує, як у найбільших патріотів по 3-4 квартири і вони їх не поспішають приносити у жертву заради боротьби.

так стоп? всі віддаємо по 50% від майна? тут половина сіньорів помідорів донатять по 200$ і думають як звалити.

ура. У тебе відкрились очі на українське суспільство і на глобальне рішення котре воно прийняло. І скажи, до кого у тебе запитань більше, до людини котра донатить 200$, сидить на віддаленій роботі і пише про патріотизм. При цьому знаючи, що їй особисто життям ризикувати не потрібно буде.

Чи до людини у котрої немає можливості зайняти таку хитру позицію і стоїть вибір лише між «стати ресурсом у людей котрі зайняли хитру позицію» і «уникати ролі ресурсу і рятуває своє життя всіма способами»

Щось мені здається, що до позиції перших значно більше запитань. І саме з ними не хотілось би мати справ.

Українське суспільство не хоче платити високу ціну за боротьбу. І ти не хочеш, так як навіть майно оцінююєш вище усіх цих криків про екзистенційну боротьбу. Все що відбувається зараз у інформаційному просторі це жалюгідні люди шукають винних у їхніх же рішеннях. Давайте влада буде винна, або давайте людина котра не хоче бути ресурсом буде винна. А давайте Європа буде винна. І ще США не робили все, що могли.

Глянь на себе. Не готовий віддавати майно і не знаходишся в окопі. Так визнай чесно сам перед собою, що тобі це не потрібно. Кого ти з себе корчиш? думаєш інші не бачать реальної позиції тебе і решти таких?

І скажи, до кого у тебе запитань більше, до людини котра донатить 200$, сидить на віддаленій роботі і пише про патріотизм. При цьому знаючи, що їй особисто життям ризикувати не потрібно буде.

Чи до людини у котрої немає можливості зайняти таку хитру позицію і стоїть вибір лише між «стати ресурсом у людей котрі зайняли хитру позицію» і «уникати ролі ресурсу і рятуває своє життя всіма способами»

Якщо перша людина в Україні, то питання є до них разом, а якщо за межами Украіни, то питання інші. Але це не відмінає мого призирства до плавців або хабарників

Глянь на себе. Не готовий віддавати майно і не знаходишся в окопі. Так визнай чесно сам перед собою, що тобі це не потрібно. Кого ти з себе корчиш? думаєш інші не бачать реальної позиції тебе і решти таких?

моє майно, це моє майно і воно не в Україні, тому захищено. Я його чесно заробив і хай воно залишиться родині. Я готовий опинитись в окопі, і тому став на облік в ТЦК і мені результат бородьби потрібен, бо жити під рашкою я не готовий.

цей коментар візьму на мем. Про майно котре не в Україні. Всі уже знають про те як такі як ти готові, але чомусь майно у них не в Україні і адвокатів вони найняли. І зробили десятки медичних перевірок, щоб знайти привід залишитись в тилу. Потім ще і тилову позицію будеш шукати. Всіма способами, аби не брати на себе ризики за реалізацію власних ідей. А так то готовий, чесно, чесно.

Усі розуміють твою реальну позицію. Ти будеш радіти економічному бронюванню, аж підпригувати почнеш. Тому що це суть твоєї позиції, потішити власне его вдаючи з себе великого патріота, але щоб без ризиків для майна і життя.

Так ти міг робити два роки тому. Тоді всі усміхались і казали, який ти молодець. Тоді хтось міг повірити, що ти дійсно будеш робити щось особисто. Пройшло два роки і ти досі розповідаєш, що боротьба важлива і життя готовий віддати, але майно залишив собі і до окопу так і не дійшов.

Ти думаєш, що намагаючись перевести фокус уваги на інших людей, то ніхто не побачить, що ти балабол? От чесно, на що ти розраховуєш? Ну тоді знайди собі компанію таких же балаболів і хваліть один одного які ви молодці

цей коментар візьму на мем. Про майно котре не в Україні. Всі уже знають про те як такі як ти готові, але чомусь майно у них не в Україні і адвокатів вони найняли. І зробили десятки медичних перевірок, щоб знайти привід залишитись в тилу. Потім ще і тилову позицію будеш шукати. Всіма способами, аби не брати на себе ризики за реалізацію власних ідей. А так то готовий, чесно, чесно.

Який адвокат? я ж звичайний QA. Поки всі купували 3-4 квартирки в Україні, я купив закордоном, не бачу проблем з патріотизмом
Приводів залишатись в тилу немаю і не шукав.

Ти будеш радіти економічному бронюванню, аж підпригувати почнеш

я замість донатів буду сплачувати більше податків, чи буду радіти хз, якщо буде можливість виїхати відпочити, то може і буду радіти.

до окопу так і не дійшов

це до мого ТЦК питання

фокус уваги на інших людей, то ніхто не побачить, що ти балабол

поки перейшли на мене з плавунів, повернемось до ціх плавців?

Два роки пройшло. Можливо пора уже відверто говорити, а не надіятись, що ніхто не побачитись, що слова з діями ніяк не співпадають?

Візьми і запитай когось з людей. Як називається людина у котрої майно закордоном, котра підтримує економічне бровання, котра не хоче віддати навіть половину майна, котра за два роки до окопу не дійшла. Але при цьому ця людина неймовірний патріот на словах і намагається висміяти тих, кого не вдалось використати як ресурс.

Це опис балабола. У затяжній війні вартість перемоги може у декілька раз перевищувати усе твоє майно. Не готовий платити таку ціну? Значить ти прийняв рішення програти. Якщо хочеш на цю тему влаштувати істерику і шукати винних, тоді не дивуйся, що загинеш в тилу під час конфліктів котрі сам же і почав

Аплодирую стоя. Просто размазал оппонента по полу.

а в плавунів немає відповідальності

Отвественности перед кем и за что?

також є ще момент, приблизно у кожного третього чоловіка котрого я знаю, дома уже є зброя. І якщо хтось думає, що написавши бумажку, що всі повинні піти воювати за тебе. І всі слухняно підуть, тоді я розчарую тебе. Так не буде відбуватись.

Мене вражає як люди усвідомлюючи рівень ненанвисті у суспільстві дозволяють собі заяви про те як вони ржуть з людей зі зброєю і думкою чи вони проживуть наступний місяць.
Вибачай, я твоїй сімʼї співчувати не буду. Це ти вліз у це, і тобі нести відповідальність

Чисто теоретично мені цікаво як мислять люди такі як ти. Як ви оцінюєте співвідношення сил? Якщо брати чоловіків то твою позицію займають напевно 20%, решта 80 мають іншу позицію. Напевно досвід девʼяностих підказує мені, що це буде мати захоплюючі наслідки.

Правду кажуть, самі цікаві часи чекають після зниження активності бойових дій. Скільки ж не поставлених запитань зависло в повітрі. І це все впаде на чиїсь голови

Вибачай, я твоїй сімʼї співчувати не буду. Це ти вліз у це, і тобі нести відповідальність

Я якраз готовий нести відповідальність, і я впевнений в захисті своїй і моїй родини, а в сцикунах, які звалили незаконно закордон я погроз не бачу

приблизно у кожного третього чоловіка котрого я знаю, дома уже є зброя

в мене навіть в більшої кількості є і вони постійно їздять на стрельби і в них позиція схожа на мою

всі повинні піти воювати за тебе

не треба за мене, треба за себе і свою родину. Якщо мене призовуть, то я за себе повоюю

круто. Набагато краще коли це усвідомлена позиція. Удачі бажати не буду, так як під час зустрічі з подібними людьми мені краще, щоб вона була на моєму боці

у кожного третього чоловіка котрого я знаю, дома уже є зброя

Готуються партизанити, коли вороги завоюють Україну?

Правду кажуть, самі цікаві часи чекають після зниження активності бойових дій. Скільки ж не поставлених запитань зависло в повітрі. І це все впаде на чиїсь голови

Оця піксельна ТЦК-шна наволоч після війни стане кістяком та силовою основою мафії та рекету. Страшно уявити, який рівень насильства нас чекає у випадку, якщо сюди не будуть введені миротворчі війська, бо тоді єдиний варіант це буде самому дбати про свою безпеку, озброюватись та відстрілювати цю сволоту.

А з тебе сміються ідіоти, яким вистачило хоробрості переплисти Тису/перейти гори і живуть тепер вільним життям не боючись ракет та тцкшників. Про безвихідь вже замість мене пояснили.

ні, це не сміливість збігти, це навпаки слабкість збігти від складності

З яких пір вихід із зони комфорту ризикуючи щонайменше здоров’ям у пошуках кращого життя є бігством від складностей?

способом переїзду, в мене немає жодних питань до тих хто виїхав легально

Легальний виїзд не для всіх працює

Сміливість — жити в атмосфері лютої сраки, включити ждуна і розказувати хто є сцикун :D

якого ждуна? коменти почитай і якої сраки?

Тобто ти, відчувая особисту ущербність, намагаєшься підвищити свою значимість через висміювання інших людей, які в гіршій ситуації. Ну ок

я не відчуваю

особисту ущербність

, і так я вісміюю людей у яких немає яєць

Тікають від рабства на волю, що тут незрозумілого?

від якого нафіг рабства? я вже думав може менталітет якісь у нас не такий

Бросить все, уехать в неизвестность, рискуя быть убитым своими же «защитникам » -яйца нужны побольше сидящих на попе. Или ты из окопа пишешь, в промежутке между штурмаси?

я став на облік в ТЦК цього по закону достатньо.

рискуя быть убитым своими же «защитникам »

де кого? якби це було я б окремо донатив прикордонникам

де кого? якби це було я б окремо донатив прикордонникам

Почему по людям, переплывающим тису ведут огонь на поражение? Это же не московские снайперы там стреляют

Будь яка ситуація, в якій ти не можеш самостійно приймати рішення, це рабство. А які права у мобілізованого? Роби що скажуть, доки не вб’ють або не покалічать.

А які права у мобілізованого?

може відмовитись і мати суди на роки, якщо це не СЗЧ. це точно не рабство

Рабство з підвищеною відповідальністю

Суто теоретично, але не виключаю варіант що такої опції може й не бути на практиці. Бусифікація теж незаконний прояв насильства, але... Кого за це засудили?

Знову ж таки, СІЗО звісно краще, але до волі не дотягує.

Роби що скажуть, доки не вб’ють або не покалічать.

а що за росіян краще? он пишуть росіян відправили 50 покалічених танкістів назад в бій хоча навіть «медицина» була проти

Ніби-то Тіса то не РФ? Ну а так вони теж пройшли мобілізацію, незрозуміло, наскільки примусову, хто не схотів, той не прийшов. Знову ж таки, зараз там є легальна можливіть виїхати за кордон для чоловіків?

ти що ж намагаєся сказати обидва боки однакові однаково за який бік воювати?

Со стороны Тисы они не очень то отличаются

Со стороны Тисы

вислы же ж варшава на висле

Тиса це річка на кордоні між Україною та Румунію.
Тиса

Переплив Тису — опинився у ЄС.

так війна ж буде не за тису а за варшаву он я в телевізорі бачив львівський воєнком збирає солдатів на варшаву

обидва боки однакові однаково за який бік воювати?

по різні боки там де воювати не там де

опинився у ЄС.

коли чутно реальні вибухи... грати в симулятор, пов’язаний з війною, якось нецікаво... просто сама тема війни набридла...

якби щось корисніше... що вселяє надію...
симулятор розмінування, наприклад...
або висадка мільярду дерев...

Connecting to the game server: Russia, Мск...
Sus

Тож, симулятор ще більш реалістичний, ніж передбачалося спочатку? )))

не робіть боляче цією висадкою мільярду дерев. Хоча слухаючи розробників техніки для розмінування, то згадувати це також неприємно

Підписатись на коментарі