Розробники State of Decay 2 додали в гру померлого батька одного з гравців і отримали його довічне визнання

Творці виживальницького горору State of Decay 2 пішли на зустріч гравцю та додали його померлого батька в гру. Своєю історією користувач EmbarrassedBudget859 поділився на Reddit.

Гравець зазначив, що три роки тому у нього помер батько. EmbarrassedBudget859 звернувся до авторів State of Decay 2 та попросив додати його в гру. Тоді розробники ніяк не відреагували, однак через три роки користувач знайшов серед персонажів свого батька — зовнішність героя, на ім’я Брюс Аллен Банкомб збігалася з тим описом, який гравець лишив у листі до розробників.

«Мій батько помер кілька років тому, а я один з тих, хто любить цю гру. Я відправив розробникам повідомлення з проханням додати його в гру. І вони додали його ім’я до списку випадкових людей, що вижили. 3 роки по тому я знайшов це у грі: не просто ім’я, а його риси, все про нього. Тепер ця спільнота назавжди буде моєю улюбленою», — зазначає користувач.

Цю історію текст посиланняпідтвердили в Х і самі розробники. За їх словами, вони раді що гравець знайшов у State of Decay 2 свого батька. У відповідь гравець ще раз подякував студії, що зробили його батька безсмертним.

«Ми можемо подорослішати і забути цю гру (хоча дуже в цьому сумніваюся), але попри все мій батько завжди буде її частиною», — додав гравець.

Чи знаєте ви про інші такі випадки?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі