World of Tanks Blitz за десять років зібрала 180 млн гравців, а Україна увійшла до ТОП-5 країн за виторгом та аудиторією

Багатокористувацька гра World of Tanks Blitz за десять років зібрала 180 мільйонів зареєстрованих гравців, а її виторг перевищив один мільярд доларів. Початково вона була доступна лише для користувачів на мобільних пристроях з 8 мапами та 3 танковими націями.

Як зазначають у Wargaming, за десять років гра вийшла на macOS, Windows 10, а також у Steam і Nintendo Switch. Сьогодні проєкт може похвалитися понад 500 історичними та вигаданими танками, 11 режимами гри та понад 30 мапами. При цьому World of Tanks Blitz має повну українську локалізацію, а Україна входить до ТОП-5 країн за виторгом та аудиторією.

Розробкою мобільної версії гри займаються здебільшого у Вільнюсі. Своєю чергою українська студія Wargaming нещодавно випустила у World of Tanks PvE-режим «Операція „Оверлорд“». Він присвячений річниці висадці союзних сил в Нормандії під час Другої світової війни.

Чи граєте ви у WoT Blitz? Можливо, віддаєте перевагу іншим версіям чи іншим іграм компанії? Діліться в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Віддаю перевагу казіно. Один хрін)

Заходиш в гру — купа багна сується прямо в обличчя. Якщо не заходив кілька днів — ще більша купа сується. Вже півроку не виходжу в бій, заходжу в гру виключно щоб подивитись, що взагалі змінюється.
Для себе вирішив, що більше не гратиму в проекти цієї компанії. Тим більше, в нові.

Ще подивлюсь на 10-річчя гри. Якщо подарунком знову буде черговий прєм 8 рівня, остаточно видалю гру.

Шановний а що вам не подобається в преміум танку 8 рівня? Раніше й такого не було

Те, що він скоріш за все буде нецікавим для мене. На справді, мені все одно на подарунок (хай це буде навіть Carro 45t). Це більше для позначення хронічної стагнації гри, як для індивіда, так й для спільноти.
Я грав в гру 9.5 років (з 5 жовтня 2014 року, коли версія 1.4 вийшла на Андроід). В мене цього добра навалом, хоча грав я періодами й не більше 2 годин на день (в середньому по ігрових днях — десь 40 хвилин). По донатах, щоб не збрехати, десь 4000 грн в сумі вийшло за весь час.

Раніше й такого не було

Ха-ха, смішно! Вже років 5, як в грі рівень халяви вище, ніж в переважній більшості ігор-сервісів. Реклама за голду є. Знижки на нову та стару техніку дуже часті. Івентів дофіга, тільки грайте круглий рік — буквально все вам дадуть (танки, голду, сертифікати, бустери, камуфляжі, кредити, преміум-акаунт). Минулого та позаминулого року можна було за один турнір отримати 1-2 преміум танки просто за перегляд декількох стрімів з кіберспорту (я майже нічого не дивився, вони на другому компі тихенько крутились). Ну й звісно, на річницю ветеранам дарують преміум танк.

Підписатись на коментарі