Конкурент Baldur’s Gate 3? У новій Dragon Age розробники вигадали новий спосіб, як реалізувати романи з персонажами

Після детальної ігроладної презентації Dragon Age: The Veilguard студія BioWare розповіла про романи у грі. Завдяки цьому з’ясувалося, що всі персонажі у проєкті будуть канонічно пансексуальними. Вони не чекатимуть, допоки користувач розпочне фліртувати.

Це стало відомо з інтерв’ю директорки розробки Dragon Age: The Veilguard порталу IGN. Зазвичай в іграх використовують два шляхи для створення романів.

Перший — коли персонажі отримують чітко задану орієнтацію. Так зробила BioWare у Dragon Age: Origins. А другий передбачає, що NPC підлаштовуються під інтереси гравця, незалежно від його статті. Такі персонажі можуть мати певні нахили чи вподобання, проте гравець з позиції будь-якого героя зможе завести з ними роман. Саме цим шляхом пішла Larian Studios у Baldur’s Gate 3.

Однак у Dragon Age: The Veilguard розробники вигадали третій варіант. Персонажі у цій екшен-RPG будуть пансексуальними, тобто обиратимуть партнера на основі світогляду, особистих якостей та емоцій, які той дарує. Гендерна ідентифікація у цьому випадку немає значення.

Про другий шлях Буше сказала, що «це дійсно неприємно, коли ці персонажі пристосовуються до того, ким ви, як гравець, є». Тому потенційних романтичних партнерів зробили пансексуальними. І вони зможуть цікавитися один одним.

«Я можу грати за гетеросексуального персонажа, який фліртує з [Хардінг], але я вирішила не заводити роман. Вона може зійтися з Таашем. Тож моє сприйняття, моя ідентичність не має жодного стосунку до їхніх ідентичностей, і це дуже сильно відчувається», — розповіла Буше.

Спільното, а ви чекаєте на Dragon Age: The Veilguard? Чи зможе гра відродити знамениту серію RPG? Діліться думками в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Радует, что компании всесторонне развивают игры. Люди, играя в игры, приобретают определенный опыт и ценности, и хорошо, если эти ценности положительно влияют на восприятие людей. Я искренне рад, что компании поднимают этот вопрос, потому что, судя по комментариям, это необходимо.

А колись фентезі було про пригоди, підземелля і драконів... Відчуваю себе динозавром

Кожен раз дивуюсь, як людей тригерить ця тема. Традиційна більшість гравців-чоловіків заводять в грі стосунки з жіночими персонажами і задоволені. Розробники зробили цей досвід можливим для людей інших поглядів і орієнтацій і купа чоловіків гравців обурюються, що розробники подумали про когось крім них. Це якийсь дитячий егоїзм. Для нас — гетеросексуальних чоловіків, нічого не зміниться. Це новина для тих, для кого це важливо. Тобі не важливо? Пройди повз. Твої традиційні цінності не постраждають, тобі все ще можна заводити гетеросексуальні стосунки.

Що таке пансексуал (а як же панісексуалка?) і для чого це в іграх?

для чого це в іграх

Щоб люди, які ідентифікують себе пансексуалами, також були репрезентовані.

Тож моє сприйняття, моя ідентичність не має жодного стосунку до їхніх ідентичностей, і це дуже сильно відчувається

What TF?

Сподіваюсь, що хоч тут додадуть азіатів, а не як в тому вашому (нашому) другому сталкері

А я то думав, що конкурентність буде мірятись в рівні акторської роботи, сюжету, рівні пропрацьованості партнерів по команді, насиченості світу, взаємодії з живими істотами, варіантами розв"язання проблем... а тут хто кого трахне... таке.

Тобто мало того що там не компаньйони, а расовий суп, так вони ще й усі представники лгбт, вау

Зміни, які геймери заслужили, які просили, в яких були зацікавлені (ні)

Інновації 21 покоління)))

Лучшие романы в Sengoku Rance. Быстрые, недвусмысленные и с юмором.

Підписатись на коментарі