Конкурент Baldur’s Gate 3? У новій Dragon Age розробники вигадали новий спосіб, як реалізувати романи з персонажами
Після детальної ігроладної презентації Dragon Age: The Veilguard студія BioWare розповіла про романи у грі. Завдяки цьому з’ясувалося, що всі персонажі у проєкті будуть канонічно пансексуальними. Вони не чекатимуть, допоки користувач розпочне фліртувати.
Це стало відомо з інтерв’ю директорки розробки Dragon Age: The Veilguard порталу IGN. Зазвичай в іграх використовують два шляхи для створення романів.
Перший — коли персонажі отримують чітко задану орієнтацію. Так зробила BioWare у Dragon Age: Origins. А другий передбачає, що NPC підлаштовуються під інтереси гравця, незалежно від його статті. Такі персонажі можуть мати певні нахили чи вподобання, проте гравець з позиції будь-якого героя зможе завести з ними роман. Саме цим шляхом пішла Larian Studios у Baldur’s Gate 3.
Однак у Dragon Age: The Veilguard розробники вигадали третій варіант. Персонажі у цій екшен-RPG будуть пансексуальними, тобто обиратимуть партнера на основі світогляду, особистих якостей та емоцій, які той дарує. Гендерна ідентифікація у цьому випадку немає значення.
Про другий шлях Буше сказала, що «це дійсно неприємно, коли ці персонажі пристосовуються до того, ким ви, як гравець, є». Тому потенційних романтичних партнерів зробили пансексуальними. І вони зможуть цікавитися один одним.
«Я можу грати за гетеросексуального персонажа, який фліртує з [Хардінг], але я вирішила не заводити роман. Вона може зійтися з Таашем. Тож моє сприйняття, моя ідентичність не має жодного стосунку до їхніх ідентичностей, і це дуже сильно відчувається», — розповіла Буше.
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів