(Розіграш завершено) Збір на станцію РЕБ для підрозділу Нацгвардії. Розігруємо Nintendo Switch Lite та мишку. UPD Додано звіт
UPD 2. ЗВІТ
Що ми придбали
8-канальну станцію РЕБ;- аналізатор частот;
- сім станцій зв’язку HIMERA.

UPD. ЗБІР ЗАКРИТО, ВСІМ ДЯКУЮ
Привіт, спільното. Мене звати Назар, я редактор GameDev DOU.
Мій дуже близький друг служить в одному з підрозділів Національної гвардії України. Хлопці зараз на ротації, проте готуються до виїзду на бойові позиції — на один з найважчих напрямків. І тому потребують нашої допомоги в придбанні семиканальної станції РЕБ.
Чому саме РЕБ.У русні купа дронів. Захист від них дорівнює збереженню особового складу, а це якраз першочергова задача. Важливіша, ніж навіть знищення ворога.
Чому саме семиканальний РЕБ. Тому що є реальні кейси, коли він рятував життя хлопців і відводив ворожі FPV.
У хлопців є вихід на перевірену продукцію українського виробництва.
❗Потрібна сума — 330 тисяч гривень.
Вірю, що разом нам вдасться зібрати кошти та придбати станцію. І звісно ж, ми підготували розіграш.
Які призи можна виграти
- Nintendo Switch Lite (моя власна) + акаунт з іграми на додачу. Серед ігор є The Witcher 3: Wild Hunt, Hades, Animal Crossing, Metro та інші. Загальна кількість — 20 ігор.
- Мишка ASUS ROG Strix Carry.
- 5 сухпайків іноземного виробництва.
Механіка розіграшу
- Одна особа може виграти один приз.
- Консоль, мишка та сухпайки розігруватимуться окремо. Тобто для кожного лоту обиратиметься свій переможець через сайт Random.org.
- Участь в розіграші беруть всі донати, кратні 200. Чим більша сума, кратна 200, тим більше квитків. 200 — один квиток, 400 — два, 1000 — п’ять і так далі.
- Призи розігруватимуться по черзі.
- В коментарях до платежу залишайте додатковий контакт для зв’язку
Результати розіграшу
Список переможців
- Дмитро Червінський — Nintendo Switch Lite + акаунт з іграми;
- Белема-Франклін Джордж — мишка ASUS ROG Strix Carry;
- Катерина Лаврухіна — сухпайок;
- Ірина Лаврухіна — сухпайок;
- Інна Хорощак — сухпайок;
- Віта Савіна — сухпайок;
- Юлія Лозинська — сухпайок.
Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/7dDqGtKQKu
Надзвичайно вдячний кожному, хто доєднається з будь-яким донатом. Адже маленьких донатів не буває.
Розіграш буде проведено після збору необхідної суми. Відео з результатами розіграшу та звіт про купівлю станції РЕБ будуть обов’язково опубліковані на GameDev DOU. Слава Україні!
24 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів