(Розіграш завершено) Збір на станцію РЕБ для підрозділу Нацгвардії. Розігруємо Nintendo Switch Lite та мишку. UPD Додано звіт

UPD 2. ЗВІТ

Що ми придбали

• 8-канальну станцію РЕБ;
  • аналізатор частот;
  • сім станцій зв’язку HIMERA.

UPD. ЗБІР ЗАКРИТО, ВСІМ ДЯКУЮ

Привіт, спільното. Мене звати Назар, я редактор GameDev DOU.

Мій дуже близький друг служить в одному з підрозділів Національної гвардії України. Хлопці зараз на ротації, проте готуються до виїзду на бойові позиції — на один з найважчих напрямків. І тому потребують нашої допомоги в придбанні семиканальної станції РЕБ.

Чому саме РЕБ.У русні купа дронів. Захист від них дорівнює збереженню особового складу, а це якраз першочергова задача. Важливіша, ніж навіть знищення ворога.

Чому саме семиканальний РЕБ. Тому що є реальні кейси, коли він рятував життя хлопців і відводив ворожі FPV.

У хлопців є вихід на перевірену продукцію українського виробництва.

❗Потрібна сума — 330 тисяч гривень.

Вірю, що разом нам вдасться зібрати кошти та придбати станцію. І звісно ж, ми підготували розіграш.

Які призи можна виграти

• Nintendo Switch Lite (моя власна) + акаунт з іграми на додачу. Серед ігор є The Witcher 3: Wild Hunt, Hades, Animal Crossing, Metro та інші. Загальна кількість — 20 ігор.
  • Мишка ASUS ROG Strix Carry.
  • 5 сухпайків іноземного виробництва.

Механіка розіграшу

• Одна особа може виграти один приз.
  • Консоль, мишка та сухпайки розігруватимуться окремо. Тобто для кожного лоту обиратиметься свій переможець через сайт Random.org.
  • Участь в розіграші беруть всі донати, кратні 200. Чим більша сума, кратна 200, тим більше квитків. 200 — один квиток, 400 — два, 1000 — п’ять і так далі.
  • Призи розігруватимуться по черзі.
  • В коментарях до платежу залишайте додатковий контакт для зв’язку

Результати розіграшу

Список переможців

• Дмитро Червінський — Nintendo Switch Lite + акаунт з іграми;
  • Белема-Франклін Джордж — мишка ASUS ROG Strix Carry;
  • Катерина Лаврухіна — сухпайок;
  • Ірина Лаврухіна — сухпайок;
  • Інна Хорощак — сухпайок;
  • Віта Савіна — сухпайок;
  • Юлія Лозинська — сухпайок.

Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/7dDqGtKQKu

Надзвичайно вдячний кожному, хто доєднається з будь-яким донатом. Адже маленьких донатів не буває.

Розіграш буде проведено після збору необхідної суми. Відео з результатами розіграшу та звіт про купівлю станції РЕБ будуть обов’язково опубліковані на GameDev DOU. Слава Україні!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Пані Юлія Лозинська, будь ласка, зв’яжіться зі мною в тг @Sailas77 або за поштою [email protected]. Мені потрібні ваші дані для відправлення виграшу, дякую

Друзі, збір закрито. Щодо РЕБ йдуть останні уточнення, і будемо замовляти. Розіграш проведу наступного тижня, коли все підсумую. Всім величезна подяка від мене та хлопців. Всі звіти будуть тут, на форумі.

Так а який конкретно РЕБ?

Семиканальний, посилання на виробника давати не буду, а саму станцію обовʼязково побачите у звіті хлопців. Модель (рюкзак чи на авто) ще уточнюється, яка буде краща під потреби на конкретному напрямку.

Семиканальний рюкзак? Так нам теж такий потрібно. Бо персональний піхотний РЕБ на 7 диапазонів — це просто круто, особливо, якщо вони там всі з розумом підібрані і є вже 500-ка. Я ж не прошу нам зібрати на нього, просто поділіться виробником, хто таке вже упакував в рюкзак. Можна в приватні.

А взагалі, дивно, що не даєте посилання на виробника. Більшість українських виробників РЕБ — публічні коммерційні комнпанії і навпаки, бажали б, щоб їх згадали.

У приватні поділюся, немає проблем. Я не певен, публічні вони чи ні, тому що на виробника вказав комбат хлопців. Тому я й обережний.

Можна задонатити суму не кратну 200 грн?

Звісно! Будь-який донат важливий, дякую!

Залишилося зібрати 33 тисячі

“Couldn’t process request
Unknown error” 😒

Буду ще пробувати.

А могли б ви сказати, надсилаєте на банку чи ПейПал?

З-за кордону на банку.

А де ПейПал?

Дякую. PayPal є, просто трішки пізніше спохватився і зареєстрував його. Ось [email protected] — дуже дякую за донат🙏

Зібрано вже 76%, будь ласка, долучайтеся!
Ще трохи, і ми закриємо цей збір.
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ 76%

Зібрано вже 88%, будь ласка, долучайтеся!
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ 88%

Залишилося зібрати 18 тисяч, аби закрити цей збір.
Вже зібрано 94%

Насправді, лишилося 3,7 тисячі, бо ще є на Пейпалі. Переведу звідти кошти найближчим часом на банку.

Підписатись на коментарі