(Розіграш завершено) Збір на станцію РЕБ для підрозділу Нацгвардії. Розігруємо Nintendo Switch Lite та мишку. UPD Додано звіт
UPD 2. ЗВІТ
Що ми придбали
8-канальну станцію РЕБ;- аналізатор частот;
- сім станцій зв’язку HIMERA.

UPD. ЗБІР ЗАКРИТО, ВСІМ ДЯКУЮ
Привіт, спільното. Мене звати Назар, я редактор GameDev DOU.
Мій дуже близький друг служить в одному з підрозділів Національної гвардії України. Хлопці зараз на ротації, проте готуються до виїзду на бойові позиції — на один з найважчих напрямків. І тому потребують нашої допомоги в придбанні семиканальної станції РЕБ.
Чому саме РЕБ.У русні купа дронів. Захист від них дорівнює збереженню особового складу, а це якраз першочергова задача. Важливіша, ніж навіть знищення ворога.
Чому саме семиканальний РЕБ. Тому що є реальні кейси, коли він рятував життя хлопців і відводив ворожі FPV.
У хлопців є вихід на перевірену продукцію українського виробництва.
❗Потрібна сума — 330 тисяч гривень.
Вірю, що разом нам вдасться зібрати кошти та придбати станцію. І звісно ж, ми підготували розіграш.
Які призи можна виграти
- Nintendo Switch Lite (моя власна) + акаунт з іграми на додачу. Серед ігор є The Witcher 3: Wild Hunt, Hades, Animal Crossing, Metro та інші. Загальна кількість — 20 ігор.
- Мишка ASUS ROG Strix Carry.
- 5 сухпайків іноземного виробництва.

Механіка розіграшу
- Одна особа може виграти один приз.
- Консоль, мишка та сухпайки розігруватимуться окремо. Тобто для кожного лоту обиратиметься свій переможець через сайт Random.org.
- Участь в розіграші беруть всі донати, кратні 200. Чим більша сума, кратна 200, тим більше квитків. 200 — один квиток, 400 — два, 1000 — п’ять і так далі.
- Призи розігруватимуться по черзі.
- В коментарях до платежу залишайте додатковий контакт для зв’язку
Результати розіграшу
Список переможців
- Дмитро Червінський — Nintendo Switch Lite + акаунт з іграми;
- Белема-Франклін Джордж — мишка ASUS ROG Strix Carry;
- Катерина Лаврухіна — сухпайок;
- Ірина Лаврухіна — сухпайок;
- Інна Хорощак — сухпайок;
- Віта Савіна — сухпайок;
- Юлія Лозинська — сухпайок.
Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/7dDqGtKQKu
Надзвичайно вдячний кожному, хто доєднається з будь-яким донатом. Адже маленьких донатів не буває.
Розіграш буде проведено після збору необхідної суми. Відео з результатами розіграшу та звіт про купівлю станції РЕБ будуть обов’язково опубліковані на GameDev DOU. Слава Україні!
24 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівПані Юлія Лозинська, будь ласка, зв’яжіться зі мною в тг @Sailas77 або за поштою [email protected]. Мені потрібні ваші дані для відправлення виграшу, дякую
Друзі, збір закрито. Щодо РЕБ йдуть останні уточнення, і будемо замовляти. Розіграш проведу наступного тижня, коли все підсумую. Всім величезна подяка від мене та хлопців. Всі звіти будуть тут, на форумі.
Так а який конкретно РЕБ?
Семиканальний, посилання на виробника давати не буду, а саму станцію обовʼязково побачите у звіті хлопців. Модель (рюкзак чи на авто) ще уточнюється, яка буде краща під потреби на конкретному напрямку.
Семиканальний рюкзак? Так нам теж такий потрібно. Бо персональний піхотний РЕБ на 7 диапазонів — це просто круто, особливо, якщо вони там всі з розумом підібрані і є вже500-ка. Я ж не прошу нам зібрати на нього, просто поділіться виробником, хто таке вже упакував в рюкзак. Можна в приватні.
А взагалі, дивно, що не даєте посилання на виробника. Більшість українських виробників РЕБ — публічні коммерційні комнпанії і навпаки, бажали б, щоб їх згадали.
У приватні поділюся, немає проблем. Я не певен, публічні вони чи ні, тому що на виробника вказав комбат хлопців. Тому я й обережний.
Дякую, чекаю!
Можна задонатити суму не кратну 200 грн?
Звісно! Будь-який донат важливий, дякую!
Залишилося зібрати 33 тисячі
“Couldn’t process request
Unknown error” 😒
Буду ще пробувати.
А могли б ви сказати, надсилаєте на банку чи ПейПал?
З-за кордону на банку.
А де ПейПал?
Дякую. PayPal є, просто трішки пізніше спохватився і зареєстрував його. Ось [email protected] — дуже дякую за донат🙏
Зібрано вже 76%, будь ласка, долучайтеся!
Ще трохи, і ми закриємо цей збір.
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ 76%
Зібрано вже 88%, будь ласка, долучайтеся!
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ 88%
Залишилося зібрати 18 тисяч, аби закрити цей збір.
Вже зібрано 94%
Насправді, лишилося 3,7 тисячі, бо ще є на Пейпалі. Переведу звідти кошти найближчим часом на банку.
+
Дякую!
+
Дякую!
+
Дякую!