В S.T.A.L.K.E.R. 2 буде артефакт, який приманює небезпечних мутантів. Інформація з демо

На Summer Game Fest 2024 була можливість пограти в демоверсію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. GSC Game World підготувала новий фрагмент, який відрізнявся від показаного на gamescom 2023. Завдяки цьому стала відома цікава деталь про гру.

Демо пройшов представник порталу GamesBeat. Журналіст описав своє проходження, згадавши про певний артефакт, який він відшукав за допомогою сканера. Той світився зеленим кольором. Коли знахідка опинилася в інвентарі головного героя, на нього напав небезпечний мутант.

«Я вийшов назовні та за допомогою сканера знайшов артефакт серед радіоактивного бруду неподалік. Він світився зеленим кольором, і це не могло бути чимось добрим. Я підняв його.

Коли я це зробив, невидимий звір почав переслідувати мене. Я міг його чути, але не міг бачити. Я почав бігти та стріляти щоразу, коли бачив, що обриси невидимої істоти наближаються до мене. Але влучити в нього і вбити було неможливо. Коли воно наближалося, то зникало з поля зору, і я бачив, що це була колись людина, яка перетворилася на м’язистого монстра.

Потім воно вбило мене. Кілька разів. Після цього я підняв артефакт і одразу ж побіг у бункер. Я зрозумів, що він не піде за мною всередину. Тому я став біля дверей і спробував заманити його у вузький коридор, що веде до дверей. Я визирнув, і він побіг. Я вистрілив з автомата і звалив його. Це була досить плідна робота», — написав журналіст.

Все це нагадує артефакт «Мертва голова», який планували додатки в перші частини, але скасували. Він повинен був відлякувати звичайних мутантів, однак приманювати контролерів.

Як вам ідея такого артефакту в S.T.A.L.K.E.R. 2? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Схоже що цей монстр звичайний кровосос. ))

Звісно, я маю завищені очікування до гри. Але свідомо готовий до найгіршого.
Єдине, що мені справді буде прикро так це якщо не буде хоч якоїсь підтримки модів.

Його роблять на Unreal Engine. Гайдів по модоробству для нього дуже багато

невидимий звір почав переслідувати мене
Коли воно наближалося, то зникало з поля зору, і я бачив, що це була колись людина, яка перетворилася на м’язистого монстра.

Кровосос?
Одразу видно новачка у «зоні».

Підписатись на коментарі