Яка гра найбільше заслуговує на продовження, але так його й не отримала? Діліться думками!

Привіт, спільното. Натрапив на цікаве обговорення на Reddit. Користувач під псевдонімом chezzymane запитав, які ігри найбільше заслуговують на продовження, хоча так його й не отримали?

В коментарях накидали сотні крутих проєктів — від Sleeping Dogs та Star Wars Republic Commando до Bully і Brutal Legend. Хоча мій варіант — це однозначно Deus Ex: Mankind Divided. Історію Адама Дженсена перервали на середині й тепер не хочуть розповідати, чим там все завершилося.

А що ви думаєте з цього приводу? Які ігри, на вашу думку, найбільше заслуговують на продовження? Обов’язково пишіть в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Сталкер2
20 років обіцяли що буде як в фаркпай керування технікою
І все ніяк
А тепер ще й озвучку зіпсували

Малолєтній Лєвітан якийсь

Всі ігри які отримали «remaster» варті продовження. Не всі з них отримали правда

DarkStar One, Days Gone, Серія C&C (в т.ч. Generals)

WarCraft 2 в 2.5D з нормальним балансом і пофікшеними багами з A* та AI режимом як в сучасних стратегіях

«Saga: Rage of the Vikings» («Сага: гнів вікінгів»). Cryo Interactive, Франція 1999.

Якщо хтось не знає, ось тут можна подивитись ґеймплей.

Це була одна з найбільш цікавих та недооцінених ігор своєї епохи. На жаль, вона не отримала продовження. Можливо, тому, що критики вказували на її схожість з «Епохою імперій».

Я грав в обидві гри та вважаю, що «Сага» багато в чому перевершувала «Епоху» та заслуговувала на продовження, і не одне.

Є тут ще фанати «Саги»? :)

Sacrifice en.wikipedia.org/...​ki/Sacrifice_(video_game

захист бази + самон мініонів, звучить не дуже — але гра була досить складна і комплексна, аналогів такого рівня не було

?
Їх наче дофіга. Навіть оригінальна серія була трилогією. Не кажучи вже про Sands of Time і різні ребути/ремейки.

Прямо в серденько, але ми цього вже не побачимо(

Arcanum, Fallout 1-2, Railroad Tycoon 2 (нормальне продовження, а не той 3Д жах)

RT2, на мою думку, ідеальна гра в своєму жанрі. Всі інші або надто казуальні, або надто перевантажені механіками. Досі іноді граю.
Fallout все ж таки отримав продовження, хоча й не таке, як багатьом хотілося.

так, RRT2 чудова, але не вистачає саме «контенту» — кампаній, нових сценаріїв. Є чудове комьюніті, в якому багато мап, а от саме сценаріїв з сюжетом та подіями — одиниці.З тих, що мене прямо вразили, я можу згадати тільки Styria1840 від JSS.
Ну а з усіх продовжень Fallout хіба що NV ще більш-менш, решта частин — просто дно

Heretic, duke nukem 3d(тільки щось нормальне, а не те що вийшло), blood.

Advent Rising

ShadowRunner
BloodNet
SpaceQuest
KingQuest
PoliceQuest
Larry
Zak McCracken
The Day of Tentacle
Goblins
Samorost
7 Kingodms
SSI 4x games
naval battles SSI
Contra
Reunion
Cobra Mission
Raptor (top up shooter)
Battles of Rome
Dangerous Dave (+Duke Nukem 1&2 + Commander Kim)
Caves of Mars ( or Titan)
Might & Magic (not HOMM! )
Front Mission V
Star Wolfs
и пр..
вообщем много чего на моей шкуре гдето более 3-4к игр пройденых

О так, Dark Messiah of Might & Magic це була класна гра. Нещодавно ще раз проходив.

а от і ні :) Дарк Мессіах з ангелом тєж гарна але є от 3DO Might&Magic www.mobygames.com/...​group-41914/cover-113013

так майже кожна друга гра з цього списку мала продовження)

так))
і забули то поняття відносне)

лови аналоги
Children of Gaia
7.62
Jagged Alliance
якийсь рус JA в котрому нато напало на рф :)

Мабуть ви мали на увазі The Fall: Last Days of Gaia, теж грав але
Soldiers of Anarchy більше сподобались, якраз через різноманіття техніки, можливість її захоплення та сюжет.

7.62 — російське.
Jagged Alliance - не грав, але там наче немає техніки, та ще й покрокова.

Jagged Alliance 1 — взагалі це те з чого почався цей жанр
Aperion так російська на жаль:( 7.62 і Марадер про захоплення РФ військами нато теж вони store.steampowered.com/app/289600/Marauder
Якщо не покрокова або не семі-ауто тоді тобі зайде Men of War 2 store.steampowered.com/...​pp/1128860/Men_of_War_II

саме Jagged Alliance
як раз вже давно немає, все закінчилось фактично модами Ja2 ну дуже давно
[прям відчув ностальжі по Арулько]

Witcher 3
Fallout4
Bloodborn (повторююсь)
Crysis3
Civilisation 6
Last of us2
Ghost of Tsushima

Список ні про що.
Відьмака наступного роблять, як я розумію з інтерв’ю поляків.
Фолаут точно роблять, Тод уже про це декілька раз говорив.
Блудборн — хз, не фанат.
Крайзіс — закінчена історія. Куди дальше?
Цива 7 точно буде, про це давно відомо.
Ластуха — хз навіщо там продовження, але думаю, що Ноті Дог працює над продовженням. Недавно вони говорили, що працюють над 2-3 новими сінглами.
Цушіма — не фанат.

Список ні про що.
Відьмака наступного роблять, як я розумію з інтерв’ю поляків.
Фолаут точно роблять, Тод уже про це декілька раз говорив.
Блудборн — хз, не фанат.
Крайзіс — закінчена історія. Куди дальше?
Цива 7 точно буде, про це давно відомо.
Ластуха — хз навіщо там продовження, але думаю, що Ноті Дог працює над продовженням. Недавно вони говорили, що працюють над 2-3 новими сінглами.
Цушіма — не фанат.

Згоден що перелік не по темі.
Відьмак, фолаут в роботі.
Крайзіс3 мені зайшов, але не продовжено.
Бладборн норм, можна було б.
Циву анонсували геймплей в серпні m.youtube.com/watch?v=pygcgE3a_uY
Ласт було б добре продовжити, якісна гра.
Цусіма можливо вичерпала себе як історія, але я бачу що випускають в самурайському напрямку і тому за те щоб випустили Ц2, грати приємно було.

Rune by Human Head.

А вона отримала, тільки воно було жахливим)

̶G̶a̶y̶s̶ ̶D̶o̶n̶e̶ Days Gone, Bloodborne, Returnal

порадьте, будь ласка, ферму... щоб добре продумана логіка... можна без картинок і музики 🙂

Slime Rancher. З нещодавнього Lightyear Frontier

Гугл плей Guardian Tales лампова ,не пей2вин , сюжет, ферми, аркади, платформер, ААА, @розробники_працюють, не жере час

зайшов щоб про саме неї написати)

Baldurs Gate 3 забрав цей жанр. Я до речи Arcanum так і не пройшов. Цікаво чи є хто пройшов)

Мало хто знае Але насправді бг та арканум це розвиток dungeon crawlers ad&d EYE OF beholder,ad&d2 Conan the kimerrian, Capitan blaster, wizardy, digital devil story: shin megami tensei. Для полюблювачів жанру рекомендую з сучасного thea 2,pathfinder series

Дякую. Гадав що нічого схожого на Арканум не знайду. BG3 мені сподобався. Подивлюся вашу добірку

Nox. А ще Fallout Tactics, але щоб з не лінійним сюжетом, як в 1 та 2 частинах

Republic Commando

З задоволенням пограв би у продовження.-

Vampire: the masquarade bloodlines 2 :(

No Brian Mitsoda. Яке це взагалі продовження?

Подивимося. Я теж не чекаю, але зі студією, з якою працював Міцода, було щось не ок. Тому її й усунули

Я знаю правильну відповідь — Bloodborne

Я звісно згоден) Хоча Бладборн цілком самодостатній, так ще й отримав доповнення. Йому хіба що не вистачає ремастеру. А от гра, яка заслуговує на продовження це The Order 1886. Дуже шкода, що студії не дали зробити сиквел

Beyond Good and Evil
Total Annihilation у її класичному вигляді (тут можна посперечатись, бо були всякі Supreme Commander і я, можливо, відстав від життя)

Нет, я бы хотел видеть именно продолжение HL1, а HL2 — это немного не то

Опять же, это «во вселенной» HL

О, це крутий варіант, згоден

Deus Ex і Wolfenstein — історія Адама Дженсена і БіДжея незакінчена!

Wolfenstein

Можно запилить какой-то шедевральный мод типа Project 51 или Time Gate. Я обязательно пройду если будет.

дежйсі? він ніби сінканувся зі ШІ, кінець)

Підписатись на коментарі