Булінг від росіян українських інді-розробників

(Не актуально, ситуація виправлена)

Приблизно ось такі реакції зустріла «Creeper Nightmare» під час знижки, коли не бажанні гравці помітили відсутність р#сійської — та присутність української мови...

Нагадаємо, з 27 травня по 3 липня на гру триває знижка 92%, в україні її можна придбати всього за 31 гривню. Також розробник в презентації наступного оновлення попросив гравців охочіше залишати відгуки, оскільки співвідношення продажів та відгуків дуже різняться.
Свою ж можливість і не пропустили наші не бажанні сусіди, та почали ставити негативні відгуки з скаргою на відсутність р#сійської, деякі ж навіть відмітились тим, що не знайшли кнопки зміни мови.

Розробники на даний момент шукають спосіб перекрити продажі на територію ворога, та закликають всіх охочих допомогти зберегти позитивний рейтинг.

Посилання на гру:
store.steampowered.com/...​eeper_Nightmare_Season_0

Якщо ви знаєте як закрити продажі в регіоні — залиште свою пораду в коментарях. Чи знайомі вам подібні ситуації?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

99 грн коштує гра. Виправте ціну у статті, будь ласка.

Знижка закінчилася, в статті вказані дати

Нагадаємо, з 27 травня по 3 липня на гру триває знижка 92%, в Україні її можна придбати всього за 31 гривню.

Україна пишеться з великої літери.

Неадекватна поведінка коментаторів, однозначно. Теж піду покидаю скарги. Але ситуація абсолютно типова. Найсумніше те, що майже в кожному додатку на Google play є чийсь коментар з оцінкою 1 за те, що немає української мови.

Закрив продажі FoxTail з початку війни. Для цього просто написав в підтримку розробників в Steam з проханням обмежити для рф і Білорусі. Закрили за день. Ідіотські коменти від русні отримую досі на постійній основі, це норма)) просто банхаммер не прибирайте далеко.

Став ціну 99999р для мордору і все ок

Раніше не відхиляли, тож поки на закрив продажі для рф, гра коштувала на болотах 9999р)))

Мм, щось є великі сумніви. Steam без проблем схвалив підвищення ціни, а потім і відключення рашки та рб для моєї гри та і багатьом іншим.
Цікаво, а навіщо ви підняли для рідної країни ціну з 225 (рек. ціна від Valve(steam)) до 394? Судя чи по steamdb steamdb.info/sub/947206, то в нас одна з найвищих цін. Можна вважати, що регіональної ціни немає 🤔

Опираюсь тільки від підтримки співгромадян🤷‍♂️ При гарній підтримці я можу і безкоштовною для України зробити, все тільки від підтримки🤷‍♂️

Зверніть увагу, як вони пишуть про українську мову — «на мёртвом языке древних укров». Українська мова для них — це наче латинь Римської Імперії!

Якщо ви знаєте як закрити продажі в регіоні — залиште свою пораду в коментарях.

Просто звернися у технічну підтримку Steam з проханням заблокувати продажі своєї гри на території Russian Federation. Steam за твоїм проханням просто заблокує подальші продажі і покази на території вказаних тобою країн, але гра залишиться в тих, хто вже встиг купити. Я просив техпідтримку Steam заблокувати продажі своєї гри на території РФ ще до випуску гри, бо жодної копійки від громадян РФ не хочу. Якщо цікаво, то ось тут мої ігри в Steam.

Комплекс неповноцінності через те, що їх мова не надто поширена у світі (та взагалі у них комплекси по будь-яким питанням)

Не впевнений чи буду грати в гру, але зайшов купив гру( камон, всього лиш 31 гривня, майже кожен може дозволити ), задизлайкав русню і кинув скаргу на їх коменти.
Закликаю так зробити кожного.

Дуже дякую) Ви приклад справжнього колективу💪

Росіяни знову ниють і строчать образи, яка несподіванка) Ну і пнх

Відсутність мови == відсутність підтримки.
Тому дуже не зрозуміло, нащо відповідати, тим паче російською.

Уважніше ознайомтесь для початку з матеріалом, перед тим як щось коментувати...

Підписатись на коментарі